ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεταγραφικός «οργασμός» στον Τριπόταμο

Σε τρεις σπουδαίες μεταγραφές που αναμένεται να βοηθήσουν κατά πολύ για την φετινή σεζόν προέβει η ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου.

Ο λόγος για τους Αθανάσιο Μπουρδάνο, Βασίλειο Μπίρνα και Γεώργιο Αντωνιάδη.

Ο Μπουρδάνος (14/4/1997) μπορεί να αγωνιστει σε όλες τις θέσεις του κέντρου αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Προερχόμενος από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου όπου παρέμεινε για 2.5 χρόνια με γεμάτες σεζόν και συμμετοχή σε τελικό κυπέλου και πέρσυ στα play off ανόδου στην Γ εθνική. Αγωνιστηκε επίσης σε Κρύα Βρύση, Ατρόμητο Διαβατού καθώς επίσης και στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Κ17 (αρχηγός) & Κ20.

Ο Μπίρνας (30/5/1994) είναι στόπερ αλλά μπορει να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ. Τα τελευταια 4 χρόνια αγωνιζόταν στον Ερμή Τριλόφου όπου ήταν και αρχηγός της ομάδας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία Βεροιας όπου παρέμεινε για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές, ενώ αγωνιστηκε και ένα χρόνο στην Πατρίδα.

Ο Αντωνιάδης (9/7/1999) είναι πλάγιος επιθετικός. Ο νεαρός ταχύτατος επιθετικός τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Σκυλιτσίου. Έχει αγωνιστέί επίσης και σε Μακροχώρι, Διαβατό, Μέση, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Αστέρας Αγ.Βαρβάρας.