ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανανεώσεων συνέχεια για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, δηλώσεις των D.Wellington και Σ. Παπαδή

Στην ίδια πετυχημένη συνταγή συνεχίζουν οι διοικούντες στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

 Έτσι μετά την μεταγραφή - επιστροφή του Σακη Παπαδή και τις ανανεώσεις με τον Daniel Wellington , Γιώργο Μουρουζίδη και Κώστα Τενεκετζί, σειρά παίρνουν άλλα τρία βασικά ονόματα του ρόστερ. Ο λόγος για τον Χρήστο Μπρέγκου, Αλέξη Ασλάνογλου και Βασίλη Μαγγίζη οι οποίοι σε συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ομάδας συμφώνησαν χωρίς δεύτερες σκέψεις να ανανεώσουν την συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν.

Επίσης να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ετοιμάζονται τρεις μεταγραφικές βόμβες, η μία εκ των οποίων από την γειτονική Πέλλα.

Δηλώσεις του Daniel Wellington και Σάκη Παπαδή στο kerkidasport.gr και στον Παναγιώτη Παντσερίδη

Daniel Wellington : Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανανέωσα πάλι με το Ροδοχώρι. Πραγματικά νιώθω σαν την οικογένειά μου γι’ αυτό και συνεχίζω εκεί,  ευχαριστώ θα ήθελα να πω σε όλη την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν πάλι για να συνεχίζω μαζί τους.

Σάκης Παπαδής: Χαίρομαι πολυ που επέστρεψα στο Ροδόχωρι μετα απο ενα χρόνο απουσίας και από την ομάδα αλλά και από τη κατηγορια. Φέτος το πρωτάθλημα θα ειναι δύσκολο θα έχει δυνατές ομάδες οπως η Νάουσα,  η Αλεξάνδρεια, ο παοκ,  τα Τρίκαλα,  αλλά δυνατή ομάδα θα είμαστε και εμείς. Εύχομαι να έχουμε ενα καλο πρωτάθλημα και με πολλά γκολ να βοηθήσω την ομάδα μου.  Επίσης θα ήθελα να ευχαριστώ και την ομάδα που έπαιξα φέτος τον ΑΟ Μαρίνας,  πέρασα πολυ ωραία εκεί και εκπληρωσαμε το στόχο της ανόδου. Εύχομαι στα παιδιά μια πολύ καλή πορεία, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο με πράξεις!!