ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη Γ' Εθνική η Αγκαθιά, νίκησε στην παράταση 2-1 τον ΠΑΟΚ Αλεξ.!

Η Νίκη Αγκαθιάς είναι η φετινή πρωταθλήτρια της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας και η ομάδα που κερδίζει την άνοδο στη Γ' Εθνική, μετά τη νίκη της με 2-1 επί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στον σημερινό τελικό του έγινε στο γήπεδο του Μακροχωρίου!

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη πήρε την σπουδαία νίκη με τέρμα που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης η "χρυσή αλλαγή" της Αγκαθιάς, ο Χρήστος Σιδηρόπουλος, κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγηθεί στα πέναλτι!

Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ στο 16' με κεφαλιά του Αθανασιάδη και την Αγκαθιά να ισοφαρίζει στο 45' με ανάποδο ψαλίδι του Ευγένη Κίτσα!

Να σημειωθεί ότι ο "δικέφαλος" αγωνιζόταν από το 60' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Καρατάσιου, για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, με την Αγκαθιά να έχει μια ανούσια κατοχή της μπάλας και τον ΠΑΟΚ να χτυπάει στην κόντρα, ιδιαίτερα μετά το γκολ που πέτυχε. Οι Αγκαθιώτες ωστόσο ευτύχησαν να ισοφαρίσουν σε ένα κομβικό σημείο του ματς, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Αγκαθιά ήταν φλύαρη, έχοντας μεν την κατοχή της μπάλας αλλά μη μπορώντας να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ευαγγελόπουλου.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στην παράταση, με τους Αγκαθιώτες τελικά να καταφέρνουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να "κλέψουν" τη νίκη με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου έπειτα από σέντρα του Παντελίδη και να πανηγυρίσουν την άνοδό τους, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στη Γ' Εθνική κατηγορία!

Διαιτητής του τελικού ήταν ο Μαλούτας με βοηθούς τους Νατσιούρα, Παπαδάκη και τέταρτο τον Μελτζανίδη.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ.: Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς Γ., Κούκλας Αρ., Μπεκτάς, Αθανασιάδης, Καρατάσιος, Φωτιάδης (72' Πατατούκας), Ζωγράφος, Βασιλείου, Πετράι (95' Χαρισούδης), Αργυρόπουλος (67' Καραντουλαμάς).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Ιωακειμίδης, Τριανταφυλλίδης, Παπασυμεών, Παντελίδης, Ξαγοράρης, Πέτκος, Ζαρογιάννης (67' λ.τ. Βούλγαρης), Μοσχόπουλος (113' Σιδηρόπουλος), Λίτσι, Ιορδανόπουλος, Κίτσας Ευγ.

>> ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR