ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΑΟΚ ΑΛ.: Κάλεσμα και δήλωση προέδρου

 Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ Αλ. καλεί τους φιλάθλους του και όχι μόνον στο Κυριακάτικο παιχνίδι του με την Αγκαθιά, που θα κρίνει και τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας σας καλεί στον τελικό του πρωταθλήματος (Πρόσκληση στα συνημμένα): 

 Επίσης στην ίδια ανακοίνωση υπάρχει και η ακόλουθη δήλωση   του προέδρου του Βασίλη Κίτσα: .«"Επειδή έγινε πολύς λόγος για την  απαγόρευση των μετάδοσεων των αγώνων μας από τοπικά μέσα, θα ήθελα να διευκρινίσω πως η απόφαση μας αυτή πάρθηκε καθ εφαρμογή του αρθρου 29 Παρ. 5 του ΚΑΠ όπου απαγορεύει ρητά  την κάλυψη αγώνων χωρίς άδεια απο την ένωση και όχι γιατί εχουμε σκοπό να κρύψουμε κάτι όπως κακόβουλα ειπώθηκε από κάποιους.

  Η ομάδα μας όπως καλά γνωρίζετε είναι φιλική με όλα τα δημοσιογραφικά μέσα τα οποία τιμά και υποστήριζει στη δουλειά που κάνουν.

Επειδή όμως τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει γνώστες διαφόρων ειδών εξωγηπεδικών παρεμβάσεων εις βάρος της ομάδας μας  ή προθέσεων διαφόρων προς αυτή την κατεύθυνση, για προστασία και μόνο της ομάδας δεν θα επιτρέψουμε την λήψη πλάνων την Κυριακή παρά μόνο σε όσους έχουν γραπτως την απαραίτητη άδεια από την ένωση».