ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνεχίζουν να εκπλήσσουν αρνητικά το δ.σ. και τα όργανα της ΕΠΣΗ

Τι και αν στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής ανέφερε ότι ο εκπρόσωπος  του ΠΑΟΚ Αλ.εισήλθε κατά την διάρκεια του αγώνα με την Αγκαθιά  στον αγωνιστικό χώρο και χειροδίκησε εις βάρος του παίκτη της Αγκαθιάς Ξαγοράρη; 

 Τι και αν στο τέλος του φίλαθλοι των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συνεπλάκησαν με παίκτες της Αγκαθιάς;

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ, η οποία αιφνιδιαστικά συνεδρίασε την Παρασκευή, αφού προηγήθηκε η απόφαση του Δ.Σ. να γίνουν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα πλέι οφ, προκαταβάλλοντας την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής, αποφάσισε να τιμωρήσει για τα όσα γράφτηκαν στο Φ.Α. τον ΠΑΟΚ Αλ.  με το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ!!! και τον εκπρόσωπό του με 30 μέρες στέρηση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Στον αντίποδα με 400 ευρώ τιμωρήθηκε η Αγκαθιά, γιατί παράγοντάς της και ο προπονητής της απευθυνόμενοι στον παρατηρητή αγώνα, εκφράζοντας τα παράπονά τους μετά τα εις βάρος τους επεισόδια που έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του είπαν : «Είστε χειρότεροι από του άλλους».

Δυστυχώς με την απόφαση αυτή γράφτηκε μία μαύρη σελίδα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου και μάλιστα από μία διοίκηση στην οποία πολλοί πίστεψαν, αλλά συνεχίζει με τέτοιες αποφάσεις να απογοητεύει τους , με αποτέλεσμα  το ποδόσφαιρό μας να καταστρέφεται περισσότερο.

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

Ο ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ έχει ως ξής:

Από την Πειθαρχικη Επιτροπη της Ενωσης,αφου επιληφθηκε του Φυλλου Αγωνα του αγωνα πρωτ/τος της 28.4.18 ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, επιβληθηκαν οι κατωθι ποινες:

1.-Στο σωματειο ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ επιβαλλεται συγχωνευτικα συνολικο χρημ.προστιμο 600 Ευρω

2.-Στον εκπροσωπο του σωματειου ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ επιβαλλεται χρημ.προστιμο 300 Ευρω και ποινη ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στους αγων.χωρους ΤΡΙΑΝΤΑ ημερων

3.-Στον εκπροσωπο του σωματειου ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ επιβαλλεται χρημ.προστιμο 150 Ευρω

4.-Στον προπονητη του σωματειου ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ επι9βαλλεται χρημ.προστιμο 250 Ευρω.