ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Κουλούρα σήκωσε την κούπα στο παιδικό

Σε θρίαμβο μετέτρεψε τον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Κουλούρας που κέρδισε με το ευρύ 4-0 την Αγ. Βαρβάρα δίνοντας παράσταση για έναν ρόλο.

Οι «ασπρόμαυροι» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία της Αγ. Βαρβάρας και το 4-0 θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Βέβαια και για τις δύο ομάδες η παρουσία στον τελικό ήταν μεγάλη επιτυχία και αυτό πιστώνετε στην πολύ καλή δουλειά που κάνουν όλη την χρονιά.

Το σκορ άνοιξε στο 14΄ για τους «ασπρόμαυρους» ο Γκόγκος με ωραίο σου κάνοντας το 1-0.

Στο 26΄ ο Παυλίδης μπήκε από αριστερά και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 52΄ ο Τερμιτζόγλου μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «πρασίνων» κάνοντας το 3-0 ενώ στο 64΄ ο Σακκάκος με ωραία σέντρα βρήκε τον Τερμιτζόγλου ο οποίος με ωραίο σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το τελικό 4-0.

ΚΟΥΛΟΥΡΑ (Μανώλης Γιοβανόπουλος): Βάντσης, Γράτσιανος, Τασιόπουλος, Χατζηβασιλείου, Βλαχάβας, Μπητόπουλος, Θυμιόπουλος, Παυλίδης, Τερμιτζόγλου, Δάσκαλος, Γκόγκος
Έπαιξαν ακόμη: Αλεξιάδης, Σακκάκος, Μπατσίλας, Τζήμας, Γιαννούλας, Κωστογλίδης, Μελιόπουλος, Τσομπανίδης, Λαζικίδης
ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ (Κώστας Μουρτζίλας): Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Παπαγεωργίου, Λίβας Ε., Τσιάτσης, Βελιάδης, Πασβάνης, Παυλίδης, Καραγαβριηλίδης
Έπαιξαν ακόμη: Κωνσταντινίδης, Αμβροσιάδης, Μαστορόπουλος, Λίβας Α., Τσακαλίδης, Τσιλώνης

ΝΗΣΕΛΙ – ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ Β. 1-0

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στους φιναλίστ για την 3η και 4η θέση. Το Νησέλι κέρδισε με 1-0 τον Μακεδόνα Β. και πήρε την 3η θέση ενώ οι παίκτες του Μακεδόνα Β. αρκέστηκαν στην 4η θέση.

Οι παίκτες του Νησελίου είχαν μια ελαφρά υπεροχή με το χρυσό γκολ της νίκης να πετυχαίνει στο 41΄ ο Πιπιλιαρίδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

ΝΗΣΕΛΙ (Κυριάκος Καρασαββίδης): Πιπιλιάρης, Μάντσιος, Ρουστέμι, Ματράκας, Δαραής, Δελιβός Φ., Δελιβός Κ., Μαντζής, Κίζος, Κουκουσίτσας, Πιπιλιαρίδης
Έπαιξαν ακόμη: Κυνηγόπουλος, Χατζόπουλος
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ Β. (Γιάννης Καψαλιάρης): Ζακέρι, Λεσάι, Κόττας, Μπουρδάνος, Αργυρόπουλος, Παπαγιάννης, Παπαστεργίου, Χατζηκυριακίδης, Θυμιόπουλος, Χερίδης
Έπαιξαν ακόμη: Μοτσιόπουλος, Τόσκας, Τσέας, Μπουτσακτσής