ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκησε το Ροδοχώρι και προκρίθηκε στον τελικό ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό των play off της Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδό του με 2-1 του Ροδοχωρίου, έπειτα από ένα δραματικό ματς!

Έτσι, ο "δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει (έχοντας πλεονέκτημα έδρας) σε μια εβδομάδα την Αγκαθιά στον μεγάλο τελικό, απ' όπου θα κριθεί και η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική κατηγορία.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 30ο λεπτό με τον Κοτζαχρήστο, ενώ οι γηπεδούχοι δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους έφεραν το ματς στα ίσια με τον Γ. Μπουκλά.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά τελικά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι "ασπρόμαυροι" πετυχαίνοντας το τελικό 2-1 στο 85ο λεπτό με τον Αργυρόπουλο!

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Μελτζανίδη, Παρασίου και Χαλατζιούκα.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ.: Ευαγγελόπουλος, Μπεκτάς, Μπουκλάς Γ., Αθανασιάδης, Κούκλας Αρ., Καρατάσιος, ΦΩΤΙΑΔΗΣ, Ζωγράφος, Πατατούκας (66' ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΕΤΡΑΪ, Καραντουλαμάς (85' Χαρισούδης).

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος, Τενεκετζή, Τσίλης, Αργυρίου, Μαγγίζης (66' Μυωσίδης), Ασλάνογλου, ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ, Μπρέγκου (81' Πέτγαζλης), ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΑΝΟΣ (74' Ρίσσου).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/05...