ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απόφαση σκάνδαλο του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ημαθίας

Και όμως το είδαμε και αυτό από το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ημαθίας.

 Να παρακάμπτει  την τριμελή Πειθαρχική Επιτροπή, την οποία αποτελούν έγκριτοι δικηγόροι και με ένα τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης 8/5 στους προέδρους των τεσσάρων ομάδων που αγωνίζονται στους αγώνες  πλέι οφ, να τους γνωστοποιεί ότι αυτοί θα διεξαχθούν κανονικά το Σαββατοκύριακο 12 και 13/5, με τα ζευγάρια που προκύπτουν από  την βαθμολογία, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Και αυτό, χωρίς να λάβει υπόψιν, η να περιμένει να βγει πρώτα η απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Αλ. με την Αγκαθιά, στο οποίο ως γνωστόν σημειώθηκαν επεισόδια, τόσο στην διάρκεια, όσο και στο τέλος, επεισόδια που αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Καραντώνης, αλλά και ο παρατηρητής  Γεωργιάδης στην έκθεσή του.

Έτσι το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ που εκλέχτηκε προτάσσοντας την ισονομία και την διαφάνεια, με αυτήν τη  απόφασή του που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, στην ουσία επικυρώνει την βαθμολογία της Α1, παρανομώντας και εκθέτοντας το ίδιο, ενώ θα μπορούσε να περιμένει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, η οποία δεν συνεδρίασε την Τρίτη, γιατί επικαλέστηκε κώλυμα ο πρόεδρός της κ. Αποστολίδης, που ζήτησε η συνεδρίαση να γίνει την Δευτέρα 14/5, κάτι που θα πήγαινε την όλη διαδικασία πίσω μία περίπου εβδομάδα.

Δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει η Αγκαθιά ύστερα από αυτή την απόφαση, σίγουρα όμως το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο πλήττεται από τέτοιες ενέργειες, οι οποίες μάλιστα τελείως συμπτωματικά(΄, ) προσωποποιούνται, αφού είναι η δεύτερη που αδικεταιί το ίδιο πρόσωπο και συγκεκριμένα ο πρώην αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Αριστείδης Ματσούκας, μετά την περιβόητη αποπομπή του από το Δ.Σ., ύστερα από ένα πλούσιο παρασκήνιο, στο οποίο πρωτοστάτησαν μέλη του Δ.Σ που προέρχονται κυρίως από την περιοχή της Νάουσας και του το «κρατούσαν μανιάτικο» από παλαιότερη υπόθεση και δυστυχώς παρέσυραν και άλλα μέλη. Έβαλαν και πάλι τα προσωπικά τους πάνω από όλα και υπερψήφισαν την διεξαγωγή των πλέι οφ πριν καν βγει η απόφαση της τριμελούς Πειθαρχικής Επιτροπής, γιατί έτσι πίστευαν ότι «χτυπάνε» τον μέχρι πριν λίγο καιρό συνοδοιπόρο τους, αλλά δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν ότι με τέτοιου είδους αποφάσεις  «σκοτώνουν» το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ο υπέρμετρος εγωισμός τους δεν τους επιτρέπει να δουν με «καθαρή ματιά» τα  γεγονότα.