ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλικό: Ροδοχώρι - Αγ. Μαρίνα 5-0

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκαν την αναβολή των playoffΡοδοχώρι και Αγ. Μαρίνα με τις δύο ομάδες να δίνουν φιλικό ώστε να κρατήσουν τους παίκτες τους σε ρυθμό για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και γι αυτό σίγουρα «ευθύνεται» η νυν διοίκηση του Γιαννακοχωρίου.

Οι τυπικά γηπεδούχοι του Ροδοχωρίου βράβευσαν κάποιους σημαντικούς ανθρώπους που πρόσφεραν στους «κιτρινομπλέ» όπως είναι ο Νικόλας Κεσίδης, ο Ντάνιελ Ουέλινγκτον, ο Στέργιος Τσίλκος και ο Χαράλαμπος Ευθυμιάδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Ροδοχώρι έδειξε σε καλή κατάσταση, αν και η Αγ. Μαρίνα δεν κατέβηκε με όλους τους παίκτες της, και επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-0 τους «κυανόλευκους» ωστόσο αυτό το σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό για την ποιότητα ειδικά των φιλοξενούμενων

Το 1-0 ήρθε μετά από αντεπίθεση των γηπεδούχων όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους Μπουρδάνο και Μαγγίζη ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια ο Μουρουζίδης με μια πάσα ακριβείας βρήκε τον Ουέλινγκτον ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν μειώσει όταν ο Τηλκερίδης πρόλαβε ωραία την έξοδο του Καζεπίδη αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

Το 3-0 έγινε μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Μωυσίδη ενώ το 4-0 και το 5-0 έγινε με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του Κουλιανίδη σε δύο πανομοιότυπα γκολ.

Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν παίκτες από τις ακαδημίες τους δείχνοντας ότι εκτός από το παρόν υπάρχει και το μέλλον γι αυτούς τους δύο συλλόγους.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίλης, Τενεκετζής, Αργυρίου, Μπρέγκου, Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Μπουρδάνος, Ουέλινγκτον, Μουρουζίδης
Αγωνίστηκαν και οι: Πέτγαζλης, Μισιρλίδης, Κουλιανίδης, Θεολογίδης, Φρέντι, Μωυσίδης
ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Καϊσιδης, Τηλκερίδης, Λούκα, Πέγιος, Κολίτσης, Σαμπρής, Νιογκάνα, Κελεσίδης, Μουχτάρης, Κούβαρος Μ., Συμεωνίδης
Αγωνίστηκαν και οι: Λέκα και Κωστόπουλος