ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Και όμως ήμασταν στο ίδιο γήπεδο

Ρε λέω από μέσα μου, για να μην με περάσουν και για τρελό ακούγοντάς με, μπας και ήμουν σε άλλο γήπεδο, μπας και οι φωτογραφίες μου δεν ήταν  από το παιχνίδι ΠΑΟΚ Αλ. – Αγκαθιά  που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας, μήπως όπως έγραψαν στον προσωπικό μου λογαριασμό στο διαδίκτυο, φίλοι της συγκεκριμένης ομάδας, κάτι έχω με τον  ΠΑΟΚ και όλα αυτά τελικά έγιναν στην σφαίρα της φαντασίας μου.

Δεν μπορεί  λέω , θα μπω στα άλλα site και κάτι θα δω να αναφέρουν για τα επεισόδια στο παιχνίδι. Παθαίνω όμως την πλάκα μου, γιατί καμία αναφορά, καμία φωτογραφία, το παραμικρό για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Καραντώνη.

Είμαι έτοιμος να ανεβάσω την συγγνώμη μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ, γιατί άθελά μου την αδίκησα. Και τότε με ξυπνάει ο ήχος του τηλεφώνου μου, που με καλούσε. Στην άλλη μεριά της γραμμής ένας συνάδελφος και φίλος που ήταν στο παιχνίδι. Με δίνει συγχαρητήρια για την παρουσίαση των γεγονότων στο kerkidasport.gr και μου εξομολογείται ότι δεν τόλμησε να κάνει το ίδιο, όπως και οι άλλοι συνάδελφοι από την περιοχή του Ρουμλουκιού και όχι μόνο, γιατί …... Κόμπιασε, ξεροκατάπιε δεν συνέχισε. Δεν του ζήτησα να συνεχίσει και να με δώσει την εξήγηση. Δεν χρειαζόταν άλλωστε. Δεν με ενδιέφερε. Άλλωστε ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του, πόσο μάλλον εμείς οι άνθρωποι των ΜΜΕ.

Δεν ξέρω γιατί , αλλά τέτοια γεγονότα δεν μπορείς να τα κρύβεις από τους αναγνώστες σου, αν θέλεις να είσαι αξιόπιστος και να προσφέρεις σωστή ενημέρωση, αλλά πάνω από όλα αν σέβεσαι τον εαυτό σου. Και τι έγινε που απέκρυψαν τα επεισόδια που έγιναν, από την στιγμή που αυτά τα είδαν περίπου 1000 φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο και πολλοί από αυτούς έβγαλαν φωτο, τα βιντεοσκόπησαν και μάλιστα κάποιοι τα ανέβασαν στο διαδίκτυο.

ΥΓ Και όμως, τους αγαπητούς κατά τα άλλα συναδέλφους μου, τους πείραξε η άστοχη και παράνομη απαγόρευση της διοίκησης του ΠΑΟΚ να βιντεοσκοπήσουν το παιχνίδι, στερώντας τους έτσι πλάνα από αυτό και όχι το γεγονός ότι απέκρυψαν από τους αναγνώστες τους τα επεισόδια.