ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Υπερπρωταθλητής της Α2 ΕΠΣΗ ο Φίλιππος Μελίκης (φωτο)

Ο Φίλιππος Μελίκης είναι ο υπερπρωταθλητής της φετινής Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, κερδίζοντας στον σημερινό αγώνα με σκορ 3-2 τον πρωταθλητή του Β' ομίλου ΑΟ Μαρίνας.

Έπειτα από ένα αρκετά καλό ματς, που διεξήχθη στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μελίκης και κάτω από την παρουσία αρκετών φιλάθλων, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους στην επανάληψη.

Το σκορ άνοιξε για τη Μαρίνα ο Μπούγκαρτζιτς στο 13ο λεπτό με κοντινό πλασέ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Μελίκη έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ του Μαμουτόπουλου.

Στο 53' ο Πιτσάβας έβαλε μπροστά τη Μελίκη με 2-1, ενώ στο 56' ο Ανδρίτσος με πέναλτι έγραψε το 3-1 δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με τον Δήμου στο 72ο λεπτό, αν και αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 62' λόγω αποβολής του Τσέου με απευθείας κόκκινη για χτύπημα σε αντίπαλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελτζανίδης με βοηθούς τους Χρυσάνη και Χριστοδούλου.

Μετά το τέλος του ματς, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Βασίλης Φωτιάδης έκανε τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων.

ΜΕΛΙΚΗ: Μπουκουβάλας, Παπαδόπουλος (54' Καμπάς), Τσαντεκίδης, Μαμουτόπουλος (76' Κούτλας), Ντόβας, Κατσαμπελίδης, Μελιόπουλος, Ανδρίτσος (86' Τσιλίκας), Τσιανόπουλος, Τεγούσης, Πιτσάβας (90' Λουκανόπουλος).

ΜΑΡΙΝΑ: Αντιφάκος, Μπόφτσης Μ. (76' Τεζεψίδης / 86' λ.τ. Στυλιανού), Γκότσης, Νίκου, Σαρακατσιάνος, Δήμου (89' Καραγκούνης Ε.), Μπούγκαρτζιτς (84' Καραγκούνης Π.), Πουτακίδης, Τσέος, Μισαηλίδης, Παπαδής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 16/04...