ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Γιορτή του ποδοσφαίρου ο τελικός» τόνισαν οι εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΗ, που θα γίνει στις 3:30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο ομάδα των Τρικάλων, που στοχεύει στην πρώτη κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία της και τον ΠΑΟΚΑλ. ο οποίος θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη περίοδο σε αυτόν τον θεσμό και τον έχει κατακτήσει τις δύο.

Τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΗ Πέτρος Ανδριανίδης και Χρήστος Μουχτάρης, αφού συνεχάρησαν τις δύο oμάδες για την συμμετοχή τους στον τελικό, ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος, ενώ αναφέρθηκαν και στην διαδικασία της διεξαγωγής του.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Στη συνέχεια τονλόγοπήρανοιπρόεδροιτωνδύοομάδων. Ο Δημήτρης ΠαπαδόπουλοςτωνΤρικάλων τόνισετηνα ναγκαιότητα ναγίνειέναπαιχνίδι αντάξιοτηςιστορίαςαλλάκαιτης ποιότηταςτωνδύοσυλλόγωνκαιεκφράστηκε μετακαλύτεραλόγιαγιατοναντίπαλο ΠΑΟΚΑλεξάνδρειας, ενώ δενπαρέλειψενα αναφερθεί στηθέληση όλωνναγίνειέναπαιχνίδιγιορτή.

ΟΒασίληςΚίτσαςτουΠΑΟΚΑλ. χαρακτήρισεγιορτήτοντελικόκαιπωςθαήτανμεγάληχαράνακατακτήσειηομάδατουένανακόμητίτλο, τοντρίτοστονθεσμότατελευταία5 χρόνια.

ΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝΚΑΙΑΡΧΗΓΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ : «ΕίναιιδιαίτερηστιγμήγιαμέναπουθααγωνιστώκαιπάλιστογήπεδοτηςΒέροιας, στοοποίοέχωζήσειμεγάλεςστιγμέςστοπαρελθόνμετηνφανέλατης«Βασίλισσαςτουβορρά».

 Έναςτελικόςμόνοχαράμπορείναφέρει, τουλάχιστονπριντοπαιχνίδιωστόσοείναιέναματςπουκρίνειτίτλοκαιστόχοςμαςείναινακατακτήσουμετοτρόπαιο. Θαπροσπαθήσουμεγιατοκαλύτεροκαιείμαστεαπόλυταέτοιμοιγιατηναυριανήαναμέτρηση».

ΦΕΡΕΙΡΑΚΙΝΓΚ : «Εύχομαιναδούμεένακαλόπαιχνίδι, ναγίνειέναματςαντάξιοτωνδύοομάδωνκαιοιφίλαθλοινατοχαρούν.

Πρωταρχικόςστόχοςτηςομάδαςμουείναιτοπρωτάθλημα, αυτόδενσημαίνειόμωςπωςδενθαδιεκδικήσουμετοτρόπαιο, μετοοποίοέχειιδιαίτερησχέσηηομάδαμου».

ΓΙΑΝΝΗΣΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Θέλωναδώσωσυγχαρητήριαστιςδύοομάδεςπουέφτασανναδιεκδικούντοτρόπαιο.

 ΘαδώσουμετονκαλύτεροδυνατόγιαναφτάσουμεστονπρώτοΚύπελλοστηνιστορίατουσυλλόγουκαιγιατολόγοαυτόπροετοιμαστήκαμεκατάλληλαγιατοαυριανόματς.

ΔΗΜΗΤΡΗΣΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : «ΟθεσμόςτουκυπέλλουείναιπάντααγαπητόςγιατονφίλαθλοκόσμοτηςΗμαθίας, πόσομάλλονγιαεμάςπουθααγωνιστούμεσεέναντελικό.

ΑντίπαλοςμαςείναιμιαομάδαπουεκπροσωπούσετονομόστηΓΕθνικήκαιεκτωνπραγμάτωνέχουμεδύσκολοέργο, ωστόσοκαιοΠΑΟΚέχειτηδικήτουποιότητα, πουτονέχεικάνειναξεχωρίσειστοφετινόπρωτάθλημα.

 Εύχομαιναγίνειέναόμορφοπαιχνίδι, αντάξιοτηςιστορίαςτωνδύοομάδων»