ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σημαδεύτηκε με επεισόδια το ντέρμπι (βίντεο)

Μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο, που δεν δικαιολογούσε ούτε διαμαρτυρία και κάποιες αντεγκλήσεις μεταξύ θερμόαιμων και από τις δύο πλευρές, στάθηκαν αφορμή για τα θλιβερά επεισόδια στην κερκίδα του γηπέδου της Αγκαθιάς, αφού η φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έκαναν ντου στη ν πλευρά των φίλων των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ένας Αγκαθιώτης με σχίσιμο στο πρόσωπο από μπουκάλι, από κοντινή απόσταση, και άλλοι δύο να την γλυτώσουν με κάποιες εκδορές.

Επίσης ενώ αυτά συνέβαιναν στην κερκίδα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε την φραστική επίθεση και τις απειλές κατά του διαιτητή Μελτζανίδη, από τον πάγκο του ΠΑΟΚ κυρίως όμως από τον βοηθό του Φερέιρα Κιγκ.

Ευτυχώς που στα επεισόδια στην κερκίδα ήταν δυναμική η επέμβαση του προέδρου του ΠΑΟΚ κ. Κίτσα, του παλαίμαχου παίκτη του Αλέκου Μπουκλά και του αδελφού του Σωτήρη, η οποία σίγουρα απέτρεψε τα χειρότερα.

Αγωνιστικά η Αγκαθιά δίκαια επικράτησε 3-0, αφού ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ ήταν αυτή που δημιούργησε και έχασε και άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Στους άλλους αγώνες δεν είχαμε καμία ισοπαλία, με την Χαρίεσσα να σημειώνει την μοναδική εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας 2-4 στον Διαβατό του Ατρομήτου.

Αγγλικό σκορ στον Άραχο όπου η Ποντιακή Νεολαία νίκησε 5-4  τον Κοπανό.

Με 3-0 το Μακροχώρι πήρε στο γήπεδό του το τρίποντο από τον Αχιλλέα Ν.. ενώ με το ίδιο σκορ 2-1 ο Άγ. Γεώργιος και η Αγ. Μαρίνα επικράτησαν του Ροδοχωρίου και του Παλαοοχωρίου αντίστοιχα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Διαβατός – Χαρίεσσα……….. 2-4

΄ΑρΑχος – Κοπανός…………… 5-4

Αγκαθιά – ΠΑΟΚ Αλ…………….3-0

Μακροχώρι – Αχιλλέας Ν….. 3-0

Αγ. Γεώργιος –Ροδοχωρι …….2-1

 Επισκοπή – Λιανοβέργι ……..3-0 α.α.

Αγ. Μαρίνα – Παλαιοχώρι……2-1

Ρεπό : Ν. Νικομήδεια

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Νίκη Αγκαθιάς 40

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 34

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 27

ΓΑΣ Ροδοχωρίου 24

Άρης Παλαιοχωρίου 23

Ποντιακή Νεολαία Αράχου 22

ΑΕ Χαρίεσσας 21

Μακροχώρι 21

Αχιλλέας Νάουσας 20

ΓΑΣ Κοπανού 15

Κεραυνός Επισκοπής 14

Απόλλων Αγίου Γεωργίου 13

Νέα Γενεά Νικομήδειας 12

Ατρόμητος Διαβατού 4