ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φωνάζει ο Αχιλλέας γιατί είναι στον αέρα το παιχνίδι του με το Παλαιοχώρι !!

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Αχιλλέα Ν. διαμαρτύρεται γιατί μέχρι σήμερα είναι στον "αέρα" το παιχνίδι του με το Παλαιοχώρι που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

"Δυστυχώς καταστάσεις που δημιουργούνται από την τωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας, την οποία στηρίξαμε με όλες μας της δυνάμεις πιστεύοντας ότι θα επέλθει κάτι καλύτερο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ημαθία, είναι πραγματικά   για γέλια και κλάματα και δείχνουν περίτρανα ότι υπάρχει ανικανότητα 

Και εξηγούμαστε γιατί το λέμε αυτό, με απτά στοιχεία για να μην παρεξηγηθούμε.

Το παιχνίδι μεταξύ Αχιλλέα Νάουσας με τον Άρη Παλαιοχωρίου ήταβάσει  προγράμματος να διεξαχθεί το Σάββατο 30-9-2017 στο ΔΑΚ Νάουσας ,όμως επειδή ο ΣΕΓΑΣ  έχει προγραμματίσει αγώνες στίβου για την ίδια ημέρα το παιχνίδι μας θα έπρεπε να αναβληθεί η να γίνει στην δεύτερη εναλλακτική έδρα μας όπως ενημέρωσε ο Δήμος Νάουσας τόσο σε εμάς όσο και στην ΕΠΣ Ημαθίας εγκαίρως με έγγραφο της 6-9-2017 και φέρει αριθμό πρωτ. 20476 το οποίο και σας παραθέτουμε.

 Εμείς με την σειρά μας προτείναμε με το υπ αριθμό πρωτ,38 /20-09-2017 έγγραφό μας στην επιτροπή αγώνων το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα, δηλαδή την Κυριακή, μιας και το γήπεδο ήταν στην διάθεσή μας, καθότι ο ΦΑΣ Νάουσα θα αγωνίζεται  εκτός έδρας .

Αυτό δεν έγινε αποδεκτό  από πλευράς Άρη Παλαιοχωρίου όπως ενημερωθήκαμε τηλεφωνικώς. Στην συνέχεια ζητήσαμε να πραγματοποιηθεί σε εμβόλιμη ημέρα ,αλλά ούτε και αυτό έγινε αποδεκτό και φτάσαμε ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και δεν έχουμε καμία έγγραφη ενημέρωση το που θα γίνει ο αγώνας μας.

 Ακούστηκαν ανεπίσημα  αρκετά γήπεδα,  που ανά τακτά διαστήματα άλλαζαν συνεχώς, όμως μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχουμε επίσημη έγγραφη ενημέρωση το που θα γίνει τελικά ο εν λόγο αγώνας .

 Και επειδή κατηγορηθήκαμε μέσα στο ΔΣ της ΕΠΣ  ότι δεν προσκομίσαμε βεβαίωση με εναλλακτική έδρα,  τους διαψεύδουμε παταγωδώς, παραθέτοντας  την υπ΄ αριθμ.  πρωτ. 16421/13-7-2017 έγγραφη βεβαίωση του δήμου Νάουσας, την οποία και καταθέσαμε στην Γραμματεία της ΕΠΣ που αποδεικνύει το αντίθετο των λεγομένων τους.

Μετά από όλα αυτά  διαπιστώνουμε ότι κάποιοι διαστρεβλώνουν, η προσπαθούν να διαστρεβλώσουν διαβάζοντας μόνο μέρος των εγγράφων μας, προφανώς για να περάσουν αυτό που θέλουν, στιγματίζοντας την υπόληψη των ανθρώπων  που διοικούν των σύλλογό μας .

 Ένα είναι σίγουρο  ότι  αυτό  δεν θα τους περάσει .

  Σας παραθέτουμε τα εξής έγγραφα

1)      Το υπ, αριθμό 20476 του Δήμου Νάουσας

2)      Το υπ, αριθμό 38/20-9-2017 έγγραφό μας προς την ΕΠΣΗ

3)      Το υπ αριθμό 39/26-9-2017 έγγραφό μας προς την ΕΠΣΗ

4)      Το υπ  αριθμό 16421/13-7-2017 έγγραφη βεβαίωση του δήμου Νάουσας

Και τέλος το υπ αριθμό 40/28-9-2017 έγγραφη διαμαρτυρία-Καταγγελία  μας με παραλήπτη την ΕΠΣΗ  για αυτά που συμβαίνουν στην διοίκηση του και επειδή η παρούσα διαμαρτυρία καταγγελία πέρασε στο ντούκου από την διοίκηση της ΕΠΣ αναγκαζόμαστε με λύπη να την δημοσιεύσουμε στα ΜΜΕ".