ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σέντρα στην Α1 της ΕΠΣΗ. Ποιοι σφυρίζουν

Σέντρα θα έχουμε σήμερα Σάββατο (23/9) στην Α1 εκεί όπου οι ομάδες που τελικά δήλωσαν συμμετοχή είναι 15, μιας και η Αλεξάνδρεια δεν δήλωσε συμμετοχή, αφού απέκτησε το ΑΦΜ της Σεβαστής και θα παίξει στην Γ’ Εθνική.

Οι αλλαγές πολλές μιας και στην φετινή Α1 θα έχουμε playoffκαι playout. Τα playoffθα πραγματοποιηθούν μόνο αν ο πρώτος με τον δεύτερο έχουν 6 ή λιγότερους βαθμούς διαφοράς.

Στα playoutθα υποβιβαστεί απευθείας μόνο η τελευταία ομάδα μιας και συμμετέχουν 15 ομάδες και θα ακολουθήσει η ομάδα που θα βγει τελευταία στα playout. Αν από την Γ’ Εθνική υποβιβαστεί κάποια από τις ομάδες μας τότε θα ακολουθήσει και η αμέσως επόμενη ομάδα των playout.

Φέτος στην Α1 την παράσταση στις μεταγραφές έκλεψε η Αγκαθιά η οποία μετά από πολλά χρόνια επαναπάτρισε τον Χρήστο Ζαρογιάννη ο οποίος μετά τα Λευκάδια την σεζόν 2013-14 επιστρέφει στην Ημαθία και πήρε πολλούς άλλους ποιοτικούς παίκτες που αναμένεται να δώσουν ποιότητα στην ομάδα της Αγκαθιάς η οποία έχει ως στόχο την άνοδο.

Από εκεί και πέρα και ο ΠΑΟΚ Αλ. δείχνει ικανός να κάνει την διαφορά και να χαλάσει τα σχέδια της Αγκαθιάς με την έναρξη του πρωταθλήματος να αναμένεται από πολλούς.

Η Αγκαθιά την πρώτη αγωνιστική δεν έχει εύκολο παιχνίδι μιας και θα υποδεχθεί την ανταγωνιστική Χαρίεσσα η οποία αναμένεται να είναι ακόμη ποιο ανταγωνιστική από την προηγούμενη σεζόν μιας και έκανε στοχευμένες μεταγραφές σε θέσεις που είχε ανάγκη για ενίσχυση.

Ο ΠΑΟΚ Αλ. στην πρεμιέρα θα παίξει εκτός έδρας σε έναν φαινομενικά εύκολο αγώνα μιας και θα παίξει με τον Αγ. Γεώργιο ο οποίος στην πρώτη φάση του κυπέλλου έδειξε ότι είναι ποιο αποδυναμωμένος από την προηγούμενη σεζόν.

Η Ν. Νικομήδεια την πρώτη αγωνιστική θα παίξει με τον Διαβατό των πολλών προβλημάτων ο οποίος έφτασε κοντά στο να μην δηλώσει καν συμμετοχή στο πρωτάθλημα ωστόσο τελικά τα κατάφερε με πολλούς παίκτες από την Ν. Νικομήδεια να προέρχονται από την ομάδα του Διαβατού.

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Αγ. Μαρίνα εκεί όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει το δυνατό και φέτος Ροδοχώρι με τις δύο ομάδες να φαίνεται πως θα είναι βαρόμετρο για την εξέλιξη της φετινής Α1.

Ντέρμπι του Δήμου Νάουσας θα έχουμε στην Επισκοπή εκεί όπου ο Κεραυνός θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Ν. ο οποίος θα συνεχίσει και πάλι στην ίδια ποδοσφαιρική λογική ενώ από την άλλη η Επισκοπή δείχνει αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι.

Στο Μακροχώρι η τοπική ομάδα θα παίξει με τον Κοπανό με τις δύο ομάδες να αναμένεται να είναι στο περσινό επίπεδο.

Το νεοφώτιστο Παλαιοχώρι θα παίξει εκτός έδρας στο Λιανοβέργι με την τοπική Δόξα να βρίσκει στο τέλος την λύση και να δηλώνει συμμετοχή στην Α1.

Τέλος ρεπό θα έχει την πρώτη αγωνιστική ο Άραχος.

οΙ ΑΓΏΝΕς ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΣΤΙς 16:30

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ - ΔΙΑΒΑΤΟΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΟΥΣΕΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 ΑΓΚΑΘΙΑ - ΧΑΡΙΕΣΣΑ

 ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΓΙΑΝΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΚΟΠΑΝΟΣ

 ΤΡΕΒΛΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ-ΑΣΒΕΣΤΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΧΑΛΑΤΖΙΟΥΚΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΑΟΚ ΑΛ.
ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν.

 ΒΡΕΣΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΡΑΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ - ΡΟΔΟΧΩΡΙ
ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΠΑΖΑΡΤΖΙΚΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ-ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ -  ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ
ΓΑΒΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ-ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΠΙΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ