ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εννέα διαιτητές και βοηθοί από την ΕΠΣΗ στα Εθνικά πρωταθλήματα

Ανακοινώθηκαν  σήμερα  οι πίνακες των εθνικών κατηγοριών 2017 -18  στην S.L. στην οποία διαιτητής θα αγωνίζεται ο Καραντώνης Δημ. και βοηθός ο Καραγκιζόπουλος Γιάννης.

 Στην F.L  διαιτητές  οι Γιώργος Βρέσκας και Δημήτρης Μαλούτας  και βοηθοί οι Γιάντσης Κων. Κελεσίδης Μιχ.  και Παρασίου Στέφανος  με εκκρεμότητα τον Παπαδάκη Αθ., ο οποίος θα επανεξεταστεί στα αγωνιστικά τεστ του Σεπτεμβρίου.

 Στην Γ΄εθνική διαιτητές ο Παυλίδης Χρ. και Μελτζανίδης Γιωρ.,ο  οποίος υποβιβάστηκε από την F.L.  και βοηθοί θα ενταχθούν συμπληρωματικά όσοι λάβουν  και πετύχουν στο σεμινάριο του Σεπτέμβρη.

Επίσης την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ανακοινώνεται ότι το ετήσιο σεμινάριο για την νέα αγωνιστική  περίοδο  2017-18 , θα γίνει την Κυριακή  3 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 π.μ.  με  τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Διαιτησίας, αγωνιστικά ΤΕΣΤ των διαιτητών, στο ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων . Ακολούθως  στις  10:30  θα πραγματοποιηθεί  σεμινάριο  με ενημέρωση για τις  νέες τροποποιήσεις του κανονισμού και  γραπτές εξετάσεις των διαιτητών καθώς και των παρατηρητών διαιτησίας στο ξενοδοχείο ΄΄ΑΙΓΕΣ΄΄. Υποχρεωτικά την ημέρα του σεμιναρίου θα υπογραφούν και τα νέα διοριστήρια από τους συμμετέχοντες για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.