ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στις 28/8 εκτός απροόπτου Γ.Σ και κληρώσεις κυπέλλου, Α1-Α2

«AΓΚΑΘΙ» Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Για τις 28/8 ημέρα Δευτέρα αποφασίστηκε από την ΕΠΣΗ να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, καθώς και η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α1και Α2 κατηγορίας, καθώς και του κυπέλλου.

Όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή, ότι τελικά δεν υπάρχει κίνδυνος αναβολής τους, αφού όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα εκδοθεί η απόφαση στην καταγγελία της ΑΕΑλεξάνδρειας.

Να θυμίσουμε ότι η καταγγελία αφορούσε το παιχνίδι της περσινής σεζόν ανάμεσα στον Άραχο και τα Τρίκαλα, το οποίο όπως ισχυρίζεται η ΑΕΑ ήταν χειραγωγημένο. Η υπόθεση εκδικάστηκε πριν δύο μήνες, όμως δεν έχει εκδοθεί απόφαση και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα εκδοθεί.

Έτσι η εκκρεμότητα αυτή δενεπιτρέπει να ανακηρύξει τον πρωταθλητή της ΕΠΣΗ, ενώ η απόφαση θα καθορίσει και την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν τα ΤΡΙΚΑΛΑ, η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ και ο Άραχος.

Αν απορριφθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η καταγγελία της ΑΕΑ, τότε τα πράγματα θα κυλήσουν σύμφωνα με την βαθμολογική σειρά των ομάδων. Σε αντίθετη περίπτωση θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια η ΑΕΑ και θα υποβιβαστούν ΤΡΙΚΑΛΑ και Άραχος.

Αν λοιπόν δεν έχει εκδοθεί μέχρι τις 28/8 η απόφαση , τότε δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήρωση, οπότε θα αναβληθεί η Γ.Σ.

Η διοίκηση της ΕΠΣΗ είναι αλήθεια ότι προσπάθησε προκειμένου να βγει η απόφαση πιο γρήγορα, όμως δεν βρήκε ανταπόκριση, μιας και η πειθαρχική επιτροπή αποτελείται από εν ενεργεία Δικαστές, που δεν δέχονται να παρεκκλίνουν από την σειρά με την οποία εκδικάστηκαν οι υποθέσεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μισή και παραπάνω Ελλάδα βρίσκεται σε περίοδο διακοπών.