ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με κόσμο και βλέψεις η πρώτη των Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κοινοτικό γήπεδο των Τρικάλων η πρώτη του Μ. Αλεξάνδρου, εν΄όψει της νέας περιόδου, που θα τον βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Παπαδόπουλο έδωσε το παρόν, όπως και αρκετοί φίλοι του, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Βασίλης Φωτιάδης, ενώ παρυσιάστηκ; στους ποδοσφαιριστές ο νέος Γενικός αρχηγός Σάκης Λαγ΄γιάννης.

Οι 19 παίκτες που έδωσαν το παρόν στην πρώτη προπόνηση, υπό την επίβλεψη του προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου και του συνεργάτη του Μάκη Αμπροικίδη είναι οι:

 Αργυρόπουλος, Κίτσας Λ., Κίτσας Γ.. Συμπεθέρης, Ποτουρίδης, Κουκουράκης, Λαγδάρης, Παρσόπουλος, Ζωγράφος, Μ ηνούδης, Κιρκιλιανίδης, Σούρλας, Περπερίδης, Αραμπατζής, Νασούφι, Σαμαράς, Τσιρίδης, Βλάχος.

Απουσίαζαν δικαιολογημέναγια διάφορους λόγους οι: Ταταρλιδης, Αθανασιάδης Ηλ., Χατζόπουλος.

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΝΤΑΜΤΣΙΟΥ

Μετά την πρώτη της ομάδας του ο προπονητής του Μέγα Γιώργος Ντάμτσιος δήλωσε στο kerkidasport.gr:

«Είναι μία γιορτινή μέρα για την ομάδα μας και το χωριό, γιατί θα εκροσωπήσουμε το Νομό μας στη Γ΄ Εθνική. Η διοίκηση δούλεψε πολύ προκειμένου να αλλάξει επίπεδο, τόσο οργανωτικά, όσο και λειτουργικά.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος που παρέμεινε το 80% του περσινού ρόστερ και στόχος μας είναι, τον οποίο υλοποιούμαι, αυτοί οι παίκτες να πλαισιωθούν  από ταλαντούχους του Νομού μας, καθώς και να παραμείνει η ομάδα για χρόνια στη Γ΄Εθνική».

ΑΛΛΕΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Όπως μας είπε ο Μελικιώτης προπονητής το ρόστερ της ομάδας θα αποτελείται  από 25 παίκτες, επομένως θα γίνουν άλλες τέσσερεις μεταγραφές.

Η διοίκηση είναι σε αναζήτηση δύο έμπειρων, ενός τερματοφύλακα και ενός κεντρικού αμυντικού, καθώς και δύο ακόμη νεαρών, από αυτούς που ήδη δοκιμάζονται αθτόν τον καιρό.

Γι΄ αυτό κλείστηκε φιλικό το Σάββατο 5/8 με το Κλειδί στις 6 το απόγευμα (θα ανακοινωθεί που θα γίνει το παιχνίδι).