ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Προπονητής στο Μακροχώρι ο Κώστας Αραμπατζής.

Τον έμπειρο προπονητή, Κώστα Αραμπατζή απέκτησε το Μακροχώρι το οποίο ξεκινάει πολύ δυναμικά και με αισιοδοξία  την νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακροχωρίου:

«Η διοίκηση του Μακροχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή, Κώστα Αραμπατζή. Ο έμπειρος τεχνικός από σήμερα αναλαμβάνει την ομάδα μας με σκοπό να την οδηγήσει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στην στελέχωση της διοίκησης αλλά και της ομάδας με σκοπό να παρουσιάσουμε ένα δυναμικό σύνολο».

Το βιογραφικό του Κώστα Αραμπατζή:

Ο Κώστας Αραμπατζής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία Βέροιας. Σε ηλικία 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του σε Εθνική Κατηγορία και συγκεκριμένα στην Β΄ Εθνική στο παιχνίδι Βέροια Φοίνικας Πολίχνης. Στην Βέροια παρέμεινε για 5 χρόνια. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Νάουσα όπου και έμεινε 2 σεζόν με την ομάδα της Νάουσας να αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική.

Μετά την Νάουσα ο επόμενος σταθμός του ήταν το Μακροχώρι και η μεγάλη ομάδα της Δόξας. Στην πρώτη του θητεία στο Μακροχώρι έμεινε για 2 χρόνια και την πρώτη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής ανεβάζοντας την ομάδα στην Γ΄ Κατηγορία.

Έπειτα πήγε στην Αλεξάνδρεια παραμένοντας μία χρονιά πριν γυρίσει και πάλι στην Δόξα Μακροχωρίου. Η χρονιά εκείνη δεν ήταν και τόσο καλή για την ομάδα του Μακροχωρίου και έτσι σε ηλικία 31 χρονών ο τότε πρόεδρος της Δόξας, Λευτέρης Τσιρανίδης θα του κάνει πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Κώστας Αραμπατζής δέχτηκε να βάλει πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και εν τέλει η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία. Ο Μακροχωρίτης προπονητής περέμεινε και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Έπειτα ήρθε η πρόταση από την ΑΕΠ Βέροιας στην οποία έμεινε για 1,5 χρόνο καθώς στην μέση της χρονιάς αποχώρησε και κατέληξε στον Αιγινιακό στον οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στον Μέγα Αλέξανδρο Αλεξάνδρειας και έπειτα μετακόμισε στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για τρία χρόνια με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και παράλληλα την άνοδο στην Γ΄ Εθνική την πρώτη χρονιά και κράτησε την ομάδα 2 χρόνια στην κατηγορία. Ακολούθησε μια σεζόν στην ΑΕΠ Βέροιας πριν επιστρέψει και πάλι στο Μακροχώρι επί προεδρίας Διονύση Βούλγαρη.

Την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στην Κρύα Βρύση ενώ ένα χρόνο αργότερα θα βρεθεί στον πάγκο του Αχιλλέα Νάουσας. Ακολούθησε ακόμη 1,5 χρόνος στον Αιγινιακό. Ενώ την σεζόν 2007-2008 κάθισε στον πάγκο της Νάουσας.

Μετά από περίπου 5 χρόνια αποχής από τους πάγκους ο Κώστας Αραμπατζής επέστρεψε από το καλοκαίρι του 2013 στον πάγκο του Μακροχωρίου χωρίς όμως να δώσει κάποιο επίσημο παιχνίδι καθώς η τότε διοίκηση έκρινε πως έπρεπε να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία.