ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ.ΣΑΜΑΡΑΣ: «Δεν πάμε στη Γ΄ Εθνική για τουρισμό»

ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ kerkidasport.gr ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΕΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΟΝ ΑΦΜ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...

Πολύς ντόρος γίνεται από τότε που τελείωσε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, σχετικά με την συμμετοχή τη νέα αγωνιστική περίοδο της Α.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και με ποιον ΑΦΜ.

Δικαιολογημένα ο φίλαθλος κόσμος της ανησυχεί, αφού για το συγκεκριμένο θέμα δεν τοποθετήθηκε μέχρι τώρα  επίσημα η διοίκηση, ίσως και για λόγους τακτικής, κάτι όμως που κάνει σήμερα ο πρόεδρός της Δημήτρης Σαμαράς, μιλώντας στο kerkidasport.gr.

Αυτό που τόνισε με έμφαση και ήταν κατηγορηματικός είναι ότι η ΑΕΑ με τον ένα (ΑΦΜ του Διαγόρα Σεβαστής), ή τον άλλο τρόπο (απόφαση κατά των Τρικάλων της β΄θμιας επιτροπής της ΕΠΟ), τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική, και ότι θα έχει έναν ΑΦΜ.

Επίσης έκανε γνωστό ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται και μετά την απόφαση της ΕΠΟ που θα είναι τελεσίδικη, θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ., προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη και οι φίλαθλοι.

Τέλος άλλη είδηση που βγήκε από την συζήτηση με τον Δ. Σαμαρά, είναι το θέμα του προπονητή, ο οποίος θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο 10ήμερο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΑΕΑ είπε τα εξής:

«Θέλω να γίνω ξεκάθαρος απευθυνόμενος στον κόσμο της ΑΕΑ, ότι η πόλη της Αλεξάνδρειας θα έχει μια ομάδα, με έναν ΑΦΜ και αυτή θα αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική.

Το Δ.Σ. όχι μόνον δεν θα αποδυναμωθεί, αντίθετα θα ενισχυθεί με ανθρώπους που έχουν διάθεση να βοηθήσουν ηθικά και οικονομικά.

Το επόμενο 10ήμερο θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής, ποιοι παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό θα παραμείνουν, αλλά και ποιοι θα αποκτηθούν. Όλοι θα είναι παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Δεν θα πάμε στη Γ΄Εθνική για τουρισμό.

Όσον αφορά τον ΑΦΜ αυτό είναι τελειωμένο, θα είναι της ομάδας που θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία με το όνομα της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και δεν θα υπάρχει άλλη με τον ίδιο, όπως γράφτηκε, που θα αγωνίζεται στην Α1.

Όλα αυτά και άλλα σημαντικά θα τα πούμε στη Γ.Σ. που θα γίνει εκτός απροόπτου μέσα στην επόμενη εβδομάδα, προκειμένου οι φίλοι της ΑΕΑ να ξέρουν από πρώτο χέρι τι γίνεται σε αυτήν».