ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Την «ψάχνει» η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ για την Γ΄Εθνική

Η Αλεξάνδρεια παρότι έχει ήδη περάσει ένας περίπου μήνας από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, στο οποίο, όπως είναι γνωστό τερμάτισε στην δεύτερη θέση, με έναν μόλις βαθμό διαφορά από τα Τρίκαλα, η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τη νέα χρονιά παραμένει ανοιχτή, με τους ανθρώπους της να αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν με τον έναν, ή τον άλλο τρόπο να αγωνιστεί η ομάδα τους σ' αυτό.

Ο ένας τρόπος βέβαια είναι η γνωστή καταγγελία στην οποία έχουν προβεί και περιμένουν να δικαιωθούν, παρότι αυτή η διαδικασία χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί, θετικά ή αρνητικά.

Ο δεύτερος τρόπος είναι η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μέσω άλλης ομάδας που ήδη ανήκει στην κατηγορία, για τους δικούς της όμως λόγους δεν θέλει να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και θέλει να παραχωρήσει, με το αζημίωτο φυσικά την θέση της.

Η Αλεξάνδρεια λοιπόν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δίχως όμως αυτές να επιβεβαιώνονται και επίσημα βρίσκεται σε αναζητήση ομάδας που θα είναι πρόθυμη να της παραχωρήσει την θέση της στην Γ' Εθνική.

Το αν τελικά την βρει κι αν καταφέρει να συμφωνήσει μαζί της θα το γνωρίζουμε πολύ σύντομα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ