ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΣΗ: Τα παιχνίδια της Α1

Πολλά και ενδιαφέροντα μας επιφύλαξε η 23 αγωνιστική της Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας. Καταρχήν συνεχίζουν την κούρσα για δύο η Αλεξάνδρεια με τα Τρίκαλα χωρίς απώλειες με την Αλεξάνδρεια να είναι πρώτη έναντι των Τρικάλων με 2 βαθμούς με τα Τρίκαλα όμως να έχουν κάνει ήδη το ρεπό τους ενώ από την άλλη η Αλεξάνδρεια να έχει το ρεπό της την 27η αγωνιστική.

Οι δύο πρωτοπόροι είχαν εύκολο έργο απέναντι σε δύο αδύναμες ομάδες με την Αλεξάνδρεια να έχει το ποιο εύκολο έργο μιας και αντιμετώπιζε την ουραγό της βαθμολογίας Βεργίνα την οποία κέρδισε με 6-0.

Τα Τρίκαλα από την άλλη είχαν ποιο δύσκολο έργο μιας και αντιμετώπιζαν τον Αχιλλέα Ν. του Παναγιώτη Καραμεταξά με τους γηπεδούχους να έχουν όμως 2 δοκάρια και εν τέλει να παίρνουν την εύκολη νίκη με 4-0.

Ο Άραχος πέτυχε το σκορ της ημέρας και ισοφάρισε την μεγαλύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μιας και διέλυσε τον Αγ. Γεώργιο με το διαστημικό 10-0 σκορ που είχε επαναληφθεί και την 7η αγωνιστική όταν το Ροδοχώρι κέρδισε με το ίδιο σκορ την ουραγό Βεργίνα.

Μακροχώρι και Ολυμπιακός Ν. αναμετρήθηκαν στην έδρα των «ασπρόμαυρων» με φόντο την παραμονή στην κατηγορία με τους γηπεδούχους να θέλουν την νίκη για να τελειώνουν με την υπόθεση παραμονή ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά.

Το Μακροχώρι τελικά κέρδισε με 2-0 σε μια δίκαιη νίκη και πλέον οι «ασπρόμαυροι» κοιτάνε την επόμενη χρονιά που κατά 99% θα τους βρει στην Α1 ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός Ν. έδειξε ότι δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία και πως του χρόνου θα επιστρέψει μαζί με την Βεργίνα στην Α2.

Δύο ήταν τα ντέρμπι του δήμου της Νάουσας εκεί όπου η Χαρίεσσα σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις κατάφερε στα τελευταία 7 λεπτά του αγώνα να πετύχει 2 γκολ και να πάρει την νίκη με ανατροπή απέναντι στο Ροδοχώρι με 1-2.

Στο έτερο ντέρμπι του δήμου Νάουσας η Επισκοπή κέρδισε με 2-0 τον Κοπανό και συνεχίζει να είναι το φαβορί για την 3η θέση μιας και αυτός είναι πλέον ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει για την ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα.

Στο Λιανοβέργι η τοπική ομάδα ήθελε όσο τίποτε άλλο την νίκη απέναντι στον Διαβατό για να διατηρήσει τις πολλές πιθανότητες που έχει για παραμονή στην κατηγορία και τα κατάφερε σε ένα δύσκολο παιχνίδι μιας και κέρδισε τελικά με 4-3.

Στους σκόρερ για ακόμη μια αγωνιστική ο Κίτσας πέτυχε γκολ έφτασε τα 38 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα με την διαφορά να αυξάνεται κι άλλο από τον Καφέ μιας και ο έμπειρος επιθετικός έλειπε από το παιχνίδι του Σαββάτου και κατά συνέπεια δεν σκόραρε. Πάντως πολύ καλή εμφάνιση και φαίνεται πως πάει να γίνει ο νέος Γκόγκιτς, έκανε ο Μάριος Αργυρόπουλος ο οποίος πέτυχε 6 γκολ και ήδη πολλές ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν την επόμενη σεζόν τον έχουν προσεγγίσει για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους μιας και πρόκειται για έναν επιθετικό με πολύ ταλέντο που έχει παραστάσεις και από την Γ’ εθνική στην οποία είχε αγωνιστεί με το Μακροχώρι.

Τέλος ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε ο ΠΑΟΚ Αλ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΒΕΡΓΙΝΑ 6-0

Σε μία ακόμη νίκη που την διατήρησε στην πρώτη θέση, με ένα παιχνίδι όμως περισσότερο από τα Τρίκαλα, προχώρησε η Αλεξάνδρεια η οποία επιβλήθηκε με 6-0 απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Βεργίνα.

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό πήραν τα ηνία του αγώνα και έδωσαν τον δικό τους ρυθμό στην αναμέτρηση αν και είχαν πολλές απουσίες στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να παίξουν πολλοί παίκτες οι οποίοι δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχή.

Στο 21΄ η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη ήταν αυτή που κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Φραδέλου μέσα στην περιοχή με τον Αβραμόπουλο να το εκτελεί και να κάνει το 1-0.

Στο 30΄ ο Αβραμόπουλος έκανε την σέντρα με τον Γιοβανόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 2-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 51΄ ο Λαμπριανίδης έδωσε στον Σκούρα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

Στο 62΄ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανεβάσει κι άλλο το σκορ αλλά το δυνατό και συνάμα μακρινό σουτ του Λαμπριανίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του φιλοξενούμενου τερματοφύλακα.

Στο 70΄ και στο 72΄ οι «πράσινοι» πέτυχαν δύο πανομοιότυπα γκολ όταν ο Νικολόπουλος και στις δύο περιπτώσεις θα γεμίσει για τον Σκούρα ο οποίος και στις δύο περιπτώσεις θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 4-0 και 5-0 αντίστοιχα.

Στο 84΄ ο Αργυρίου θα κάνει την σέντρα για τον Λαμπριανίδη ο οποίος από πλάγια θέση θα σουτάρει και θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα σκοράροντας για το τελικό 6-0.

Καλή η διαιτησία του Μοσχόπουλου ο οποίος ωστόσο θα έπρεπε να είχε υποδείξει ένα πέναλτι υπέρ της Βεργίνας ενώ καλή απόδοση είχαν και οι βοηθοί του Νατσιούρας και Νησελίτης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Κούκλας, ΣΚΟΥΡΑ, Λίτσι (74′ Γρηγοριάδης), Λαμπριανίδης, ΠΕΤΚΟΣ, Αβραμόπουλος (60′ Αργυρίου), ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης.

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Θεοδώρου, Χερίδης Χ., Μιχαλόπουλος, Δημούλας, Γιαννακίδης (50′ Κώστας), Κούβαρος Ε., Φραδέλος, Κατσιγιαννόπουλος (70′ Ράδης), Θεοχαρόπουλος, Σαράφης (60′ Χερίδης Κ.).

Μάκης Σαπουνόπουλος

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 4-0

Με νίκη επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από το ρεπό που είχε η ομάδα των Τρικάλων. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές απουσίες με ενδεικτικό να είναι το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας Ιωακειμίδης κλήθηκε να αντικαταστήσει στο παιχνίδι τον επιθετικό Κίτσα και να παίξει στην θέση του.

Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου άνοιξε στο 4ο λεπτό ο Κίτσας ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ νίκης τον Μπουμπουλέντρα για το 1-0.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους και ενώ προηγουμένως είχαν χαθεί 2-3 καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γκόγκιτς στο 22΄, ο Κίτσας έδωσε ωραία στον Κουντουρά ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Στο 69΄ ο Κίτσας έκανε ακόμη μια ωραία κίνηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αφού πέρασε και πάλι 2-3 παίκτες του Αχιλλέα βρέθηκε απέναντι στον Μπουμπουλέντρα και με νέο πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 82΄ ο Ιωακειμίδης σαν να παίζει χρόνια φορ έσπασε για τον Ζωγράφο ο οποίος έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-0.

Καλή η διαιτησία του Βρέσκα όπως και των βοηθών του Λιόλιου και Χαραλαμπίδη.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Κουκουράκης, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΜΗΝΟΥΔΗΣ, Κιρκιλιανίδης (30′ Σούρλας Σ.), Ταταρίδης (55′ Ζωγράφος), ΣΟΥΡΛΑΣ Δ., ΠΑΤΑΤΟΥΚΑΣ, Κίτσας (71′ Ιωακειμίδης), Κουντουράς

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν.: Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς Δ. (22′ Καϊσίδης), Στογιάννος Ρ., Σύγγας (71′ Μπογιατζόγλου), ΤΣΑΛΜΑΣ, Στογιάννος Γ., ΓΙΑΤΣΟΣ, ΤΑΣΣΙΩΝΑΣ, Σακελλάρης, Καϊσίδης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΚΟΠΑΝΟΣ 2-0

Σε ένα γειτονικό ντέρμπι η Επισκοπή κέρδισε με 2-0 τον Κοπανό και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας που είναι και ο μόνος πλέον στόχος της ομάδας του Γερμανού Σιαφαρίκα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με το γκολ με την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου έβαλαν τις βάσεις για την νίκη που ήρθε με 2-0.

Πριν από το γκολ όμως οι γηπεδούχοι είχαν μια προειδοποιητική βολή στην εστία του Χαβιαρόπουλου όταν ο Μπουρνάζης έκανε την σέντρα για τον Παραστατίδη ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων με τους αμυντικούς στην συνέχεια να διώχνουν ποιο μακριά.

Δύο λεπτά αργότερα όμως ήρθε τελικά το γκολ για την ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα μιας και ο Γιαουτζής με σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαβιαρόπουλου κάνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια οι παίκτες του Νίκου Αντωνά προσπάθησαν να ανεβάσουν τον ρυθμό και να γίνουν ποιο απειλητικοί στην εστία του Σταματέλου όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις και έτσι στο 65΄ μετά από σέντρα-σουτ του Μπουρνάζη ο Χαβιαρόπουλος με την βοήθεια του δοκαριού μπλόκαρε, η μπάλα έφτασε πλάγια στον Ουέλινγκτον αλλά ο τελευταίος σέντραρε για τον Παραστατίδη ο οποίος με προβολή έκανε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Καλή η διαιτησία του Γαβρά όπως και των βοηθών του Παπαδάκη και Μουσενίκα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: ΣΤαματέλος, Παπαδόπουλος, Πασχάλης (85΄ λ.τ. Ουρούτσι), Ορφανίδης, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Βοττάρης, ΓΙΑΟΥΤΖΗΣ, ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ, Συμεωνίδης (67΄ Καρυπίδης), ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ, Μπουρνάζης

ΚΟΠΑΝΟΣ: ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ορφανίδης, Πρόιος (77΄ Χαραλαμπίδης), Μιχαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡ., Σπανός, Ντέλλας, Τόσκας, Κελέσμητος (61΄ Τριανταφυλλίδης), Οικονόμου Α. (79΄ Δημούλτσης)

Νίκος Βασιλειάδης

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. 2-0

Σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο Μακροχώρι και Ολυμπιακός Ν. έπαιζαν την παραμονή τους στην Α1 της ΕΠΣΗ Ημαθίας. Το Μακροχώρι με νίκη τελείωνε την υπόθεση παραμονή ενώ ο Ολυμπιακός Ν. έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή στην Α1.

Τελικά το Μακροχώρι ήταν αυτό που πήρε την νίκη παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε ειδικότερα στον άξονα.

Οι παίκτες του Γιώργου Απόσογλου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην εστία του Σπαθάκη.

Στο 1΄ ο Παπακωνσταντίνου Δ. γύρισε ωραία για τον Παπαδόπουλο, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ με τον Σπαθάκη να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 28΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Παπακωνσταντίνου Γ. έκανε ωραία ενέργεια, βρήκε με κάθετη τον Πίκο ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Το δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 55΄ ο Βύζας έδωσε στον Πίκο αλλά την προσπάθεια του τελευταίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στο 64΄ ο Βύζας εκτέλεσε το κόρνερ η μπάλα έφτασε μετά από σύγχυση στον Νικόπουλο ο οποίος από το ύψος της περιοχή με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 2-0.

Πολλά παράπονα είχαν και οι δύο ομάδες από τον διαιτητή Τρέβλα και από τον δεύτερο βοηθό Βαλκάνο ενώ καλή ήταν η απόδοση του πρώτου βοηθού Κελεσίδη.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Τσιμπρής, Ηλιάδης, Πέιος, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, Τσαουσίδης (65΄ Γκιουλέκας), ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δ., Βύζας, Παπαδόπουλος (57΄ Σταματίου), Φωτόπουλος, Παπακωνσταντίνου Γ., ΠΙΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.: ΣΠΑΘΑΚΗΣ, Τσέλιος Κ., Τσαμπούρης, Πετρίδης, Γαλανός, ΙΤΣΚΑΡΑΣ, Σαρακατσάνος (42΄ Μίγγας), Κωνσταντινίδης Δ., Κωνσταντινίδης Π. (70΄ Λιάπης), ΜΗΤΣΙΚΑΣ, Τσέλιος Α. (34 λ.τ. Κελίσης)

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΧΑΡΙΕΣΣΑ 1-2

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ροδοχωρίου με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων να κρατούν μέχρι το 75΄ το 0-0 αλλά τα τρία γκολ στο τέλος του αγώνα έδωσαν τελικά την νίκη με 2-1 στην Χαρίεσσα.

Η πρώτη απόκρουση ήρθε από τον Ηλιάδη στο 30΄ ο οποίος από τα 5 μέτρα έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα της Χαρίεσσας να αποκρούει εντυπωσιακά.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παρθενόπουλος έκανε το σουτ με τον Ηλιάδη να έχει και πάλι την απάντηση ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κασαπίδης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Γραμματικού.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ανέβασαν και πάλι την απόδοσή τους και έχασαν κι άλλες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες με τους δύο τερματοφύλακες όμως να λένε όχι.

Στο 75΄ ο Μπουρδάνος εκτέλεσε το πλάγιο άουτ, ο Κακούδης πήρε την μπάλα και με πλασέ άνοιξε στο σκορ για το 1-0.

Στην συνέχεια η Χαρίεσσα δεν τα παράτησε και στο 86΄ έφερε αρχικά το παιχνίδι στα ίσια με τον Τουμαρά να εκτελεί φάουλ από πλάγια και τον Λύτη να βρίσκει την μπάλα με το στήθος και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό για το Ροδοχώρι στις καθυστερήσεις ο Γραμματικός έγινε αποδέκτης της μπάλα από πολύ πλάγια θέση και με πλασέ έκανε το 1-2.

Καλή η διαιτησία του Χρυσάνη όπως και των βοηθών του Παζαρτζικλή και Ζαχαριάδη.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ (73′ λ.τ. Καζεπίδης), Κοτζαχρήστος (73′ Κακούδης), Τενεκετζή, Τάσο, Ρίσσου, Θεοδοσιάδης, Μαγγίζης, ΜΠΡΕΓΚΟΥ, Παρθενόπουλος (61′ Βούλγαρης), ΜΠΟΥΡΔΑΝΟΣ, Πέτγαζλης

ΧΑΡΙΕΣΣΑ: ΗΛΙΑΔΗΣ, Ιωαννίδης Ζ. (75′ Κωστογλούδης), ΣΤΑΜΑΤΗΣ, Ιωαννίδης Θ., Κρουσταλλάς, Δελητζάκης (46′ Φωτιάδης), Λύτης, ΤΟΥΜΑΡΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ, Στογιάννης, Δημητρούσης

ΆΡΑΧΟΣ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10-0

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άραχο και στον Αγ. Γεώργιο με την ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη να διαλύει με 10-0 τους φιλοξενούμενους και να πετυχαίνει την ποιο ευρεία νίκη της φετινής σεζόν μαζί με αυτή του Ροδοχωρίου απέναντι στην Βεργίνα με το ίδιο σκορ για την 7η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι έχοντας σε δαιμονιώδη μέρα τον Μάριο Αργυρόπουλο που πέτυχε 6 γκολ πήρε την ποιο άνετη νίκη στην ιστορία της ομάδας στην Α1 της ΕΠΣΗ.

Το σκορ ημιχρόνου ήταν 6-0 με τους μπλαουγράνα να πετυχαίνουν άλλα 4 γκολ στο δεύτερο μέρος και να βάζει για πρώτη φορά διψήφιο αριθμό γκολ.

Δύο τέρματα έβαλε ο Νιογκάνα ενώ από ένα πέτυχαν οι Καϊρακλίδης και Μπεκτάς.

Πολύ καλή η διαιτησία του Παρασίου σε ένα εύκολο παιχνίδι ενώ την ανάλογη εικόνα είχαν και οι βοηθοί του Ιασωνίδης και Μαργαρίτης.

ΑΡΑΧΟΣ: Γιαβάσης, ΜΠΕΚΤΑΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ, Παπακωνσταντίνου, Νιογκάνα (57′ Μουράτι), Μπακιρτζής (53′ Μουταφίδης), ΚΑΪΡΑΚΛΙΔΗΣ (49′ Αργυρόπουλος Θ.) Σότι, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Μπόσκος, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Παπαρέντης, Μιχαηλίδης, Ορφανίδης Γ. (27′ Ορφανίδης Α.), Μποζίνης, Τρούπκος, Σαντίνι, Τουλουμτζής, Ρόκο, Σαρκατζής, Μίσκος, Γερμάνης

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ – ΔΙΑΒΑΤΟΣ 4-3

Την νίκη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου της δίνει την παραμονή στην Α1 της ΕΠΣΗ πέτυχε η ομάδα του Λιανοβεργίου που κέρδισε με 4-3 τον Διαβατό.

Το σκορ για την ομάδα του Λιανοβεργίου άνοιξε στο 13΄ ο Κύρτσογλου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νικολαΐδη μετά την σέντρα του Τζέπη.

Στο 29΄ ο Παγγούρας έκανε το σουτ από μακριά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 που έμελλε να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους το Λιανοβέργι ανέβασε απόδοση και στο 54΄ έκανε το 2-1 όταν ο Καραπατσάς βρέθηκε έξω από την περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Διαβατός κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε απευθείας ο Δαλήγγαρος και έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια για το 2-2.

Στο 64΄ ο Σουρλόπουλος έκανε την σέντρα με τον Κύρτσογλου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 3-2 ενώ το 4-2 έκανε στο 70΄ και πάλι ο Κύρτσογλου με ωραίο τρόπο.

Το τελικό 4-3 έκανε ο Παγγούρας στο 88΄ με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν τελικά να πάρουν κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πολύ καλή η διαιτησία του Λαζάρου όπως και των βοηθών του Χριστοδούλου και Πίτου.

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ: Καραλάζος, ΚΑΡΑΠΑΤΣΑΣ (74′ Ζαχόπουλος), Παπαδόπουλος, Νουσιόπουλος, Τόζογλου Π. (53′ Θεοδώρου Κυρ,), ΚΥΡΤΣΟΓΛΟΥ, Μπαντής, Σουρλόπουλος, Κωστόπουλος (74′ Λουκάς), Γερόπουλος, ΤΖΕΠΗΣ

ΔΙΑΒΑΤΟΣ: Νικολαΐδης, Μουρατίδης, ΔΑΛΗΓΓΑΡΟΣ, Κλάψης, ΠΑΓΓΟΥΡΑΣ, Λιλιόπουλος (46′ Κωστογλίδης), Αρβανιτίδης, Ζερδαλής, Μανιόπουλος (76′ Καρατζάς), Βοργιατζίδης, ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ