Ξεκινούν οι προπονήσεις των Περιφερειακών Μικτών Ομάδων

Με έγγραφό της η Επιτροπή της ΕΠΟ γνωστοποίησε τις ημερομηνίες και ώρες των προπονήσεων, καθώς και τις ημερομηνίες των αγώνων όλων των Περιφερειών για την  Β’  φάση  του  Πανελληνίου   Πρωταθλήματος  Προεπιλογής  Εθνικών  Ομάδων. 

Η  Ημαθία, Κοζάνη, Καστοριά, Γρεβενά και Φλώρινα αποτελούν της 3η Περιφέρεια, οι προπονήσεις της οποίας  στους  Παίδες και  στους Νέους  θα  γίνουν  στο  Ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης που πληροί τις προϋποθέσεις μεταξύ χιλιομετρικών αποστάσεων των πέντε Νομών, σύμφωνα και με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος.

Η  πρώτη (1η )  αγωνιστική  θα  γίνει  στις  26/2/2014  και  περιλαμβάνει τους  αγώνες:

3η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας)  με

2η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Κιλκίς, Μακεδονίας, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής),

καθώς επίσης και:   6η-5η,  και  9η-8η.

Η  δεύτερη  (2η )  αγωνιστική  θα  γίνει  στις  5/3/2014  και περιλαμβάνει  τους αγώνες:

2η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Κιλκίς, Μακεδονίας, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής) με

1η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Ξάνθης),

καθώς  επίσης  και:  5η-4η,  8η-7η  και  11η-10η.   (Η 3η Περιφ. έχει ρεπό).

Η Τρίτη (3η) αγωνιστική  θα γίνει στις  26/3/2014  και περιλαμβάνει  τους εξής αγώνες: 

3η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας)  με

1η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Ξάνθης),

καθώς  επίσης  και:   6η-4η,  και  9η-7η.  

Τα γήπεδα  και  οι ώρες των αγώνων τόσο στις ομάδες των Παίδων αλλά και Νέων, θα κοινοποιηθούν στις Ενώσεις με νεότερο έγγραφο από την Ε.Π.Ο.

Οι Επιλογές από την Μικτή Παίδων & Νέων της  Ε.Π.Σ.  Ημαθίας στην 3η Περιφέρεια

Όλα  τα  ονόματα των παικτών, που απαρτίζουν τις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων της 3ης Περιφέρειας  εστάλησαν στην Επιτροπή της ΕΠΟ,  η οποία με την σειρά της με έγγραφό της ειδοποίησε τις Ενώσεις για τις κλήσεις των παικτών.

Από την ΕΠΣ Ημαθίας, για την ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ επιλέχτηκαν οι: Ιωάννου Ιωάννης, Μελιόπουλος Δημήτριος, Τριανταφυλλόπουλος Βασίλειος, Τσιμόπουλος Βασίλειος, (ΠΑΟΚ Κουλούρας), Ιτσκάρας Αντώνιος, Τσέλιος Αναστάσης (ΦΑΣ Νάουσα), Ντουμάνης Πάρης (ΑΣ Νηρέας).

Από την ομάδα των ΝΕΩΝ επιλέχτηκαν οι: Γκέτσος Γρηγόριος (ΦΑΣ Νάουσα), Μυλωνάς Γεώργιος (Αστέρας Αλεξάνδρειας), Νεστορόπουλος Αχιλλέας (ΠΑΟΚ Κουλούρας), Παντζαρτζίδης Νίκος (ΑΣ Ειρηνούπολης), και Τσαλακόπουλος Κων/νος (ΑΕΠ Βέροιας).

Η τεχνική επιτροπή Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας και ο προπονητής  Λυμούσης Αντώνιος,   εύχονται  ολόψυχα στα παιδιά  που  επελέγησαν, καλή  αγωνιστική παρουσία  στην Μικτή  Ομάδα της 3ης  Περιφέρειας  και  εάν είναι εφικτό να κάνουν το επόμενο βήμα που είναι η κλήση τους στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος.

Πρώτη προπόνηση την Τετάρτη 12/2/14

Η  πρώτη  προπόνηση των  επίλεκτων  παικτών της 3ης Περιφέρειας θα γίνει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 στο Ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης. Οι Παίδες θα πρέπει να βρίσκονται στις 15.30΄ στο γήπεδο (πλαστικό), έχοντας το απαραίτητο αθλητικό υλικό. Αντίθετα οι Νέοι θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο στις 17.30΄. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές κατά την πρώτη ημέρα άφιξης στο Ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης.