ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το τουρνουά στη μνήμη του Τάσου Ορσουζίδη

Παραπανίσια κιλά, κοιλίτσες, άσπρα ή καθόλου μαλλιά, αλλά όλα αυτά είναι απλώς λεπτομέρειες όταν υπάρχει αγάπη γι' αυτό που κάνεις και πολύ περισσότερο όταν θέλεις να τιμήσεις τη μνήμη ενός ανθρώπου που μας κοιτάζει πλέον από ψηλά και το νιώθεις ότι μας χαμογελάει.

Το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Λυκογιάννης ήταν εκεί οι παλιές δόξες του ποδοσφαίρου της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας, βετεράνοι της Λυκογιάννης, αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, που με την παρουσία τους τίμησαν την συγκινητική εκδήλωση στη μνήμη του παλιού άσσου της "Βασίλισσας", Τάσου Ουρσουζίδη.

Παρόντες η σύζυγος, τα παιδιά, τα εγγόνια, συγγενείς και φίλοι του Τάσου Ουρσουζίδη και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που είχα πολλά να θυμηθούν από την ηρωική εκείνη εποχή.

Θωμάς Παπαδόπουλος, Νίκος Τσιρέλας, Παναγιώτης Μιχαηλίδης, Γιώργος Σιούτηςμ Θέμης Θεοδωρίδης, Ζήσης Μήττας, Θόδωρος Τοπαλίδης, Χριστόφορος Πουρσανίδης, Άγγελος Σπυρίδων ήταν μεταξύ των παραβρισκόμενων, όπως και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Σάκη Σίμπου.

Το τουρνουά είχε και βουλευτικό, αλλά και ...χαντμπολικό χρώμα. καθώς αγωνίστηκαν ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ουρσουζίδης, ανιψιός του Τάσου Ουρσουζίδη,  αλλά και ο κάπτεν του Φιλίππου Βέροιας, Στήβ Παπαδόπουλος, που είναι παντρεμένος με την εγγονή του

Στο αγωνιστικό μέρος το τουρνουά περιλάμβανε τρεις μισάωρες συναντήσεις μεταξύ Λυκογιάννης-Αλεξάνδρειας, Αλεξάνδρειας - Βέροιας και Βέροιας - Λυκογιάννης.

Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις έληξαν χωρίς γκόλ. Η τρίτη αναμέτρηση ήταν η πιο παραγωγική καθώς η Βέροια με δύο γκολ του Θωμά Τρούπκου και ένα του Μπάμπη Σαββίδη κέρδισε με 3-0 και αναδείχθηκε νικήτρια του τουρνουά.

Φήμες που ήθελαν τον κόουτς της ομάδας, Τάκη Παπατζίκο υπό αμφισβήτηση δεν επιβεβαιώθηκαν!!!

Για την ιστορία, με την ομάδα της Λυκογιάννης αγωνίστηκαν:

Κυριακίδης, Χ'κυριακίδης, Πολυχρονιάδης, Αποστόλου, Καφετζής, Τοπούζης, Καρακουλάκης, Ουρσουζίδης Γιώργος (βουλευτής), Ουρσουζίδης Πόλης (γιος του Τάσου Ουρσουζίδη), Τσανακτσίδης, Μεγγενίδης, Τσιφλίδης Αντώνης, Τσιφλίδης Στάθης, Παπαδόπουλος, Κουτσούκης και Παυλίδης.

Χρέη κόουτς έκανε ο Βαγγέλης Κοσκερίδης.

Αλεξάνδρεια: (Γιώργος Τσογιάννης) Πανταζόπουλος, Καλυβιώτης, Μπουκλάς, Καραμούσας, Μπουκουβάλας, Τσογιάννης, Μπενίσκος, Τέγος, Πουαρίδης, Παναγιώτου, Παρταλίδης, Κυτούδης, Παπαδόπουλος Φ., Κεφάλς, Μπαντόλος, Μουταφίδης.

 

Βέροια: Χωλόπουλος, Τσιούχας, Ματζαρίδης, Κατσώνης, Μελετίδης, Κεσίδης, Ελευθεριάδης, Υφαντίδης, Σαββίδης, Τρούπκος, Στηβ Παπαδόπουλος, Αδαλόγλου, Παπαδόπουλος Μαν, Παπαστεργίου, Χωματάς, Σταφυλίδης Κ, Σπανός

ΠΗΓΗ: VERIANET.GR