ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεγάλος διαγωνισμός από τα Καταστήματα Forthnet Βέροιας & Νάουσας

Τα Καταστήματα Forthnet στη Βέροια και τη Νάουσα δίνουν την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να συναντήσουν από κοντά τον πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ολυμπιακό!

H αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα βρίσκεται στην πόλη μας, εν όψει του αγώνα με τη Βέροια το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports και 4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αστέρια της ομάδας, να πάρουν αυτόγραφα και πολλά δώρα.

Οι φίλαθλοι των νταμπλούχων μπορούν να επισκεφθούν τα Καταστήματα Forthnet στη Βέροια ή τη Νάουσα, _ Forthnet- Βέροια - Πλατεία Αγ. Αντωνίου (δίπλα στην Εμπορική τράπεζα),Forthnet - Νάουσα – Computer Life, Ζαφειράκη 17 & Κόκκαρη_, μέχρι και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου ώστε να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου να είναι μέσα στους 4 τυχερούς που θα βρεθούν κοντά στους άσους του Ολυμπιακού. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται οποιαδήποτε αγορά προϊόντος.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το Κατάστημα Forthnet Βέροιας ή Νάουσας και ίσως να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα μοιραστούν μοναδικές στιγμές με τους διάσημους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.