ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μοιρασιά μεταξύ «Κόκκινης Ταξιαρχίας» και «Κίτρινου Υποβρυχίου»

Σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, διασταύρωσαν τα ξίφη τους οι «Κόκκινοι» και οι «Κίτρινοι» παλαίμαχοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Βέροιας, μπροστά σε λιγοστούς θεατές που παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου των Καβασίλων (αλλά και στα αυτοκίνητα τους).

Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με ελλείψεις, χρησιμοποιώντας αναπληρωματικούς τερματοφύλακες, οι οποίοι απέδειξαν στους προπονητές τους ότι μπορούν να στηρίζονται σε αυτούς, βάζοντας υποψηφιότητα και πάλι για θέση βασικού στην επόμενη αγωνιστική.

Το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί ως μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο η «Κόκκινη Ταξιαρχία» είχε την υπεροχή ενώ στο δεύτερο το «Κίτρινο Υποβρύχιο» έδειξε ότι φέτος το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον μέχρι τελευταία στιγμή.

Οι «Κόκκινοι» είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία μετά από ωραία συνεργασία Βασιλείου - Γκατζούφα με τον τελευταίο να μην μπορεί να νικήσει τον Ντίνα από πλάγια θέση. Από την άλλη πλευρά των «Κίτρινων» ο Κυρατζόπουλος ήταν αυτός που από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ. Στην συνέχεια εκατέρωθεν σουτ των δύο ομάδων δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν τα δύο γκολ του αγώνα. Ο Σπανός με πολύ ωραία σέντρα βρίσκει τον Μιχαηλίδη που με κεφάλια σημειώνει το 1-0. Ίσως ένα από τα ωραιότερα γκολ του πρωταθλήματος.

Λίγα λεπτά μετά οι «Κόκκινοι» έφτασαν στην ισοφάριση, όταν μετά από σέντρα στην περιοχή των «Κίτρινων» ο Ν. Ξενόπουλος με εύστοχο πλασέ έγραψε το τελικό 1-1. Στις ευκαιρίες του αγώνα να σημειώσουμε την φάση του Τ. Βαμβακίδη που βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, αλλά σπατάλησε την εξαιρετική μπαλιά του Τσιουμέλα.

Και οι «Κόκκινοι» είχαν κλασικές ευκαιρίες με τους Βασιλείου - Ξενόπουλο αλλά και οι δύο τήρησαν το fair - play του αγώνα.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Ελευθεριάδης, Θεοδοσιάδης, Μπατσής, Χ. Χαραλαμπίδης, Χαιριστανίδης, Ν. Ανάστος, Ζαχόπουλος, Ξενόπουλος, Τσαντεκίδης, Βασιλείου, Γκατζούφας.

ΑΛΛΑΓΕΣ: Σίνος

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Ντίνας, Λέτσιος, Γκανάς, Μουρατίδης, Τσολακίδης, Σ. Ανάστος, Παντσερίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Κυριαζόπουλος, Μιχαηλίδης, Σπανός.

ΑΛΛΑΓΕΣ: Βαμβακίδης, Τσιουμέλας.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ιωσηφίδη Χρήστου από τον Σταυρό.