ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Να ξεκινήσουμε στις 10 το πρωτάθλημα»!

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και η Σούπερ Λίγκα στο Δ.Σ της, αποφάσισε να γίνουν όλες οι ενέργειες προκειμένου άμεσα να αρχίσει το πρωτάθλημα! Σκέψεις ακόμη και για δικαστική οδό!

Τα μέλη του συνεταιρισμού έχουν κατανοήσει ότι οι ομάδες βγαίνουν ζημιωμένες από την συνεχόμενη αναβολή στην... σέντρα. Για τον λόγο αυτό αμέσως μετά την επανεκλογή του Γιώργου Στράτου συμφώνησαν ότι το πρωτάθλημα πρέπει άμεσα να αρχίσει και μάλιστα έθεσαν ως ημερομηνία το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτέμβρη, αμέσως μετά τα ματς των εθνικών ομάδων.

Βέβαια σε αυτό δεν είναι σύμμαχος ο Σταύρος Κοντονής, που και την Τρίτη ξεκαθάρισε πως με αυτές τις συνθήκες στην ΕΠΟ δεν δίνει το... ΟΚ για να αρχίσει η σεζόν.

Μάλιστα αν δεν υπάρξουν παραιτήσεις στην Ομοσπονδία που θα διευκολύνουν, η καταληκτική ημερομηνία είναι η 9η Σεπτεμβρίου κάτι που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνουμε για σέντρα στις 10. Πάντως οι ομάδες... καίγονται να αρχίσει η δράση και για τον λόγο αυτό στο τραπέζι του Δ.Σ της Λίγκας έπεσε ακόμη και η προσφυγή σε δικαστική οδό!