ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Στέργιος Σουροβίκης έδειρε τον Κούγια!!

Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων το πρωί της Δευτέρας (27/01).

Ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε φραστικά στον Στέργιο Σουροβίκη, με συνέπεια να χρειαστεί αστυνομική βοήθεια για να γλιτώσει από τα χέρια του δικηγόρου του Αστέρα Τρίπολης. 

Ως γνωστόν, ο κ. Σουροβίκης ζει και εργάζεται στην πόλη της Βέροιας (η καταγωγή του είναι από το Σταυρό όπου και διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής ομάδας), αλλά έχει φιλική και επαγγελματική σχέση με τους δύο ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη.

Τα τελευταία 4 χρόνια είναι και νομικός σύμβουλος της ομάδας της Τρίπολης και ο άνθρωπος που διαχειρίζεται όλες τις νομικές υποθέσεις του Αρκαδικού συλλόγου.

Το επεισόδιο λοιπόν έλαβε χώρα στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει ο κ. Καϋμενάκης στον κ. Κούγια για όσα ο γνωστός δικηγόρος έλεγε για τον εκ των ιδιοκτητών της αρκαδικής ΠΑΕ.

Όλα άρχισαν όταν ο κ. Κούγιας επιτέθηκε φραστικά στον κ. Σουροβίκη. "Είσαι ένας τιποτένιος δικηγόρος που έρχεται να υπερασπιστεί τον Αστέρα. Σιχαμένε, θα σου γαμ@... το σπίτι. Έρχεσαι να υπερασπιστείς τα λαμόγια. Γλύφεις για πελατεία. Ντροπή σου".

Σε εκείνο το σημείο κ. Κούγιας κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του δικηγόρου των κιτρινομπλέ προκειμένου να τον χτυπήσει, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν το κατάφερε και υπέστη τις συνέπειες...

Αυτόπτες μάρτυρες διέκριναν τον κ. Κούγια να αποχωρεί τρέχοντας συνοδεία σωματοφυλάκων του προς την έξοδο των δικαστηρίων... Το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε τον αποδοκίμασε έντονα και ζητωκραύγαζε για την ενέργεια του κ. Σουροβίκη ο οποίος... αποκατέστησε την τάξη!

Στο περιστατικό ήταν παρών και ο κ. Κριτσιδήμας ο οποίος επίσης δέχθηκε επίθεση από τον κ. Κούγια αλλά και αυτός αντέδρασε προσηκόντως...

Το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια...

Με πληροφορίες από το arcadiasports.gr