ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μετατέθηκε για τις 18/07 η κλήρωση της Super League

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, στο οποίο συζητήθηκαν διάφορα θέματα, με σημαντικότερο αυτό της μείωσης των ομάδων του πρωταθλήματος. Η Nova, έχει ζητήσει οι ομάδες να γίνουν 12 ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικό το προϊόν, όμως σε πρώτη φάση οι περισσότερες ΠΑΕ φάνηκαν να μην δέχονται μια τέτοια προοπτική.

Αυτό που αποφασίστηκε από την Λίγκα, είναι πως θα απευθυνθεί σε εταιρία, ώστε να παρουσιάσει προτάσεις για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Όπως και να έχει, όποιες αλλαγές αν γίνουν τελικά, θα εφαρμοστούν από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Από εκεί και πέρα, μεταφέρθηκε κατά μία εβδομάδα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Αυτή ήταν να γίνει στις 11/7, αλλά τελικά θα γίνει στις 18/7.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Να αναθέσει στις εταιρείες Deloitte και Price Waterhouse Coopers την εκπόνηση κοινής μελέτης για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου 2016, στο αθλητικό κέντρο  «ΔΑΪΣ».

3/ Να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων της Super League στις 18 Ιουλίου και την ίδια ημέρα να διεξαχθεί και Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Συνεταιρισμού. 

 

4/ Να υπογραφεί ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ποδοσφαιριστών».