Σε Ημαθία και Πιερία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κ-19

Την Τετάρτη 30/10/2013 έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣΗ κου Γ.Καραμελίδη και του ομολόγου του της ΕΠΣ Κατερίνης κου Ελευθεριάδη, η συνάντηση των εκπροσώπων της ΟΥΕΦΑ Claudio Negroni (επιχειρησιακός διευθυντής για όλα τα πρωταθλήματα νέων) και του Christophe Von Wattenwyl (διευθυντής Δράσεων για τις ίδιες ηλικίες), στο Mediterranean village στην παραλία Κατερίνης.

Σε αυτήν παρουσιάστηκε ο φάκελος διεκδίκησης ο οποίος εγκρίθηκε και έτσι θα διεξαχθεί στην Πιερία και Ημαθία τον Ιούλιο του 2015 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κ-19.

Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Πιερίας, οι Δήμαρχοι Πιερίας-Δίου-Βροντού ενώ την Βέροια εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ κ. Παυλίδης Παύλος λόγω απουσίας της Δημάρχου στο Στρασβούργο.

Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Καραμελιδη για την στήριξη προς την πόλη και τον Νομό. Για την διεκδίκηση και επιτυχή προσπάθεια που κατέβαλε για να γίνει ένα μέρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην περιοχή μας. Θα είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη.