Καλαϊτζίδης: «Είχα δύο προτάσεις από Ελλάδα»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Καλαϊτζίδης και μετέφερε τις εμπειρίες του από το Κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους της αιφνιδιαστικής αποχώρησής του από την μεγαλόνησο.

Για το τέλος της συνεργασίας του με την Νέα Σαλαμίνα: «Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί. Οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη, όμως είχα πάρει την απόφαση μου εδώ και καιρό. Η Σαλαμίνα έχει πετύχει το στόχο της και με λίγη προσοχή όλα θα πάνε καλά. Δεν παίρνουμε πάντα μια απόφαση βάση λογικής». 

Για εμπειρία του στην Κύπρο: «Έχει μικρύνει η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων της Κύπρου και της Ελλάδας. Έχουν πολλές ομάδες μεγαλύτερο μπάτζετ από πολλών δικών μας. Είχα μια εξαιρετική συνεργασία μαζί τους. Βρήκα υπέροχους ανθρώπους στην Νέα Σαλαμίνα και πήρα πολλά από τη συνεργασία μου μαζί τους. Με συγκίνησαν. Τους ευχαριστώ για την εμπειρία».

Για το μέλλον του: «Είχα δυο προτάσεις για να έρθω στην Ελλάδα , όταν ακόμα ήμουν στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω στην ομάδα. Πρέπει τώρα να γυρίσω πίσω και αυτό το κάνω με πίκρα και λύπη».

Για τον Π.Α.Ο.Κ.: « Υπολείπετε από αυτό που όλοι περιμέναμε. Με την έλευση του Σαββίδη, έχει άλλη θέση στον ποδοσφαιρικό χάρτη». 

Για τον Άρη: «Ήταν λίγο πολύ γνωστά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε από πέρυσι ο Άρης, όμως δεν περίμενα να έχει τόσο άσχημη εικόνα. Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να αντιστρέψει την πορεία που έχει πάρει». 

Για τον Ηρακλή: «Δεν ξεκίνησε καλά αλλά έχει αλλάξει την εικόνα του μέσα στο γήπεδο και μπορεί να πετύχει τον στόχο του και να ανεβεί στην μεγάλη κατηγορία» 

Για την ΒΕΡΟΙΑ: «Ελπίζω και επιθυμώ να παραμείνει στην κατηγορία. Έχω πολλούς και καλούς φίλους στη Βέροια.