ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Τέλος" από τη Νέα Σαλαμίνα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης!

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα αποτελεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης! Ο πρώην τεχνικός της "Βασίλισσας του βορρά" είχε συνάντηση με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων», νωρίς το απόγευμα, στην οποία διεμήνυσε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ομάδα, ειδικά με τις έντονες αποδοκιμασίες από μερίδα του κόσμου στην ήττα από τον Εθνικό Άχνας το βράδυ της Δευτέρας.

Από τη στιγμή που ο κ. Καλαϊτζίδης δεν ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, οι διοικούντες της Νέας Σαλαμίνας δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς με την συνεγασία των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται.

Η ανακοίνωση της Κυπριακής ομάδας αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει τη φιλική και από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη. 

Η εξέλιξη προέκυψε μετά από σημερινή (15/1) συνάντηση και διεξοδική συζήτηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου και του κυρίου Δημήτρη Καλαϊτζίδη όπου αναλύθηκαν τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Σαλαμίνας. Η απόφαση για τερματισμό της συνεργασίας είναι κοινή καθώς κρίθηκε ότι είναι η πιο συμφέρουσα για το μέλλον της ομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας εκφράζει τη λύπη του για αυτήν την εξέλιξη και παράλληλα νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον κύριο Δημήτρη Καλαϊτζίδη για το σημαντικό έργο που έχει παράξει στους πέντε μήνες που είχε την ευθύνη καθοδήγησης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.
 
Σε 15 αγώνες πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του κυρίου Δημήτρη Καλαϊτζίδη η Νέα Σαλαμίνα συγκέντρωσε 24 βαθμούς, την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 9 ετών, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχει θέσει τις βάσεις για υλοποίηση των στόχων της. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας εύχεται στον φίλο Δημήτρη Καλαϊτζίδη κάθε επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία".