
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1039 φορές
Συγκίνησε ο Νίκος Κυζερίδης
Μεγάλη συγκίνηση... έκρυβε το φιλικό των παλαιμάχων του Άρη με αυτούς της ΑΕΛ, το οποίο διεξήχθη τη Δευτέρα (14/12) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προς τιμήν του Νίκου Κυζερίδη. Ο άλλοτε άσος των «κίτρινων» βρίσκετα στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο (12/12) και την Κυριακή (13/12) παρακολούθησε την ευρεία νίκη επί της Θύελλας Φιλώτας με 4-0.
Ο Κυζερίδης, λοιπόν, βραβεύτηκε στο ημίχρονο του φιλικού και όντας φανερά συγκινημένος τόνισε ότι δε ζητάει τίποτε άλλο από τον Θεό, αφού και να φύγει από τη ζωή θα το πράξει έχοντας την αγάπη όλων. «Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όλους εσάς, που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Θα σας πω κάτι, που το μοιράστηκα με την γυναίκα μου, χθες το βράδυ στο τηλέφωνο.
Μετά από μία τέτοια καριέρα και μία οικογένεια όπως ο Άρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από το Θεό. Τουλάχιστον άμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη», ήταν τα λόγια του.
Για την ιστορία το φιλικό έληξε με σκορ 3-2 υπέρ του Άρη, με τον Κυζερίδη να πετυχαίνει το ένα γκολ των γηπεδούχων και τον Άγγελο Χαριστέα να σημειώνει τα άλλα δύο, τη στιγμή που ο Θοδωρής Βουτυρίτσας άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλούς. Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στον Νίκο Κυζερίδη ως βοήθεια στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.
Σχετικά Άρθρα
-
Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και τα ζευγάρια της 2ης φάσης
-
Κύπελλο Ερασιτεχνών: Πρόκριση της Νάουσας επί της Αλεξάνδρειας στο Ημαθιώτικο ντέρμπι!
-
Απέκτησε Σιδηρόπουλο το Μακροχώρι – Φιλική ήττα από τα Λευκάδια
-
Εντυπωσιακή επανεμφάνιση για τον Εθνικό Κλειδίου μετά από έξι χρόνια (φωτο)