ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Υποψήφιο το Δημοτικό στάδιο Βέροιας για το ματς Εθνικός Γαζώρου - Άρης!

Σε αναζήτηση έδρας, για τη διεξαγωγή του κυριακάτικου αγώνα Εθνικός Γαζώρου-Αρης, βρίσκεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία έχει ήδη λάβει αίτημα αδυναμίας τέλεσής του, από τη διοίκηση του σερραϊκού συγκροτήματος. Ο λόγος σχετίζεται με τα εισιτήρια που θα δοθούν στους φίλους του Αρη, οι οποίοι θέλουν να δουν, από κοντά, την ομάδα τους.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, το ματς πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός του Νομού Σερρών, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο, καθώς στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης (έδρα του Πανσερραϊκού) γίνονται έργα. Έτσι εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις, μεταξύ των οποίων και το Δημοτικό στάδιο της Βέροιας!

Ο γενικός αρχηγός των Σερραίων, Λάκης Υφαντής, διευκρίνισε στη «Arena Press»:

«Στις 5 Νοεμβρίου ο Άρης μας ζήτησε 2.000 εισιτήρια για τους φιλάθλους του. Ο ΟΠΑΚΠΑ δήμου Σερρών, παρά το αίτημα της ομάδας μας στις 2 και τις 5 του μήνα για διεξαγωγή του αγώνα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, λόγω μη χωρητικότητας του γηπέδου της Ομόνοιας (300 θεατές), δεν παραχωρεί το γήπεδο. Αυτό παρότι για τρεις εβδομάδες δεν έχει κανένα αγώνα ο Πανσερραϊκός, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε λύσεις εκτός Σερρών, αφού κανένα γήπεδο της Ένωσης δεν πληροί τις προδιαγραφές. Έτσι, η τοπική αγορά στερείται 2.000 επισκέπτες. Η προκήρυξη έχει κάποια κενά. Η ΕΠΟ θα πάρει απόφαση, ίσως για «Κλεάνθης Βικελίδης», ίσως για άλλη έδρα στη Θεσσαλονίκη, ίσως για γειτονικό νομό, όπως το Κιλκίς, ίσως και για… αναβολή! Ο Άρης πάντως πρότεινε τη Βέροια».