ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μαρτύριο δίχως τέλος για την Εθνική...

Μπορεί ο Βαγγέλης Μόρας να προσπάθησε να ταρακουνήσει τους διεθνείς με τις δηλώσεις του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όμως τίποτα δεν άλλαξε…

Στο Μπέλφαστ η εθνική μας γνώρισε ακόμη μια ήττα και μάλιστα με το «βαρύ» 3-1 από τη Βόρεια Ιρλανδία, μένοντας χωρίς νίκη, αλλά και οριστικά τελευταία και… καταϊδρωμένη στον όμιλό της. Μέχρι και τα Νησιά Φερόε μας πέρασαν!

Η εθνική εδικαιούτο ένα γκολ στο πρώτο μέρος με βάση τις ευκαιρίες που είχε (ειδικά το δοκάρι του Μήτρογλου στο 45’), αλλά για ακόμη μια φορά πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη. Στο 35’ ο Ντέιβις έκανε το 1-0 και αφού το αριστερό άκρο της γαλανόλευκης «έμπαζε», ενώ το 2-0 έγινε στο 49’ με κεφαλιά του Μαγκένις, με τον Αραβίδη μάλιστα να πηδάει στη γραμμή, αλλά να μην μπορεί να διώξει την μπάλα!

Το 3-0 έγινε στο 58’ με απίστευτο τρόπο, με κεφαλιά του Ντέιβις από το ύψος της μεγάλης περιοχής (!) μετά από αδράνεια της ελληνικής άμυνας. Το ματς πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την εθνική απλά να μειώνει στο 86’ με το Αραβίδη, μετά από πάσα του Τοροσίδη.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η παρθενική συμμετοχή του Δημήτρη Πέλκα, που έπαιξε για είκοσι λεπτά στο τέλος και προσπάθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Β. Ιρλανδία (Μάικλ Ονίλ): Μακγκόβερν, Μακνέρ (Μακάλοχ), Μακόλεϊ, Κάθκαρτ, Μπραντ, Έβανς, Γουόρντ (81' Μακγκίν), Ντάλας, Νόργουντ, Ντέιβις, Μαγκένις (78’ Μπόις).

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καρνέζης - Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Χολέμπας - Τζιόλης, Σάμαρης – Καρέλης (64’ Μάνταλος), Κονέ (71’ Πέλκας), Αραβίδης – Μήτρογλου (76’ Αθανασιάδης).