ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής ο Γκόραν Στεβάνοβιτς!

Ο παλιός παίκτης και προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Γκόραν Στεβάνοβιτς προτάθηκε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελλάδας για να αναλάβει το δύσκολο έργο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας.

Μετά την κατάρρευση με την παρουσία στα προκριματικά του Euro 2016, όλη η προσοχή στρέφεται στα προκριματικά του Μουντιάλ έτσι ώστε να μη χαθεί ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση.

Μία από τις περιπτώσεις προπονητών που προτάθηκαν στην Ελλάδα για να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο, είναι ο Γκόραν Στεβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής έχει εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς βρέθηκε ως ποδοσφαιριστής στη "Βασίλισσα του βορρά" τη διετία 1997-1999.

Κατά τα άλλα, έχει εμπειρία και από εθνικές ομάδες καθώς από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Μάρτιο του 2012 ήταν στον πάγκο της Γκάνας, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα το 2003-2006 ήταν βοηθός προπονητή στη Σερβία. Πριν 2 χρόνια κάθησε για μικρό χρονικό διάστημα και στον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η διαδικασία αξιολόγησης των περιπτώσεων για τον πάγκο της Ελλάδας θα ξεκινήσει από την ΕΠΟ μετά τον 15Αυγουστο όπου θα εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά.