ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η ώρα της κάλπης στον Άρη: Αρβανιτίδης ή Καλαϊτζίδης;

Μια από τις σημαντικότερες Γ.Σ του Αρη διεξάγεται σήμερα στις 18:00 στο ξενοδοχείο «Νεφέλη». Σε αυτή και υπό το βάρος της απόφασης για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο Αρης που εκκρεμεί, τα 180 περίπου οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Α.Σ θα κληθούν να ακούσουν τις προτάσεις όσων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, να τις αξιολογήσουν και στη συνέχεια να αποφασίσουν μέσω ψηφοφορίας που θα γίνει με κάλπες.

 Με βάση όσα προηγήθηκαν  το τελευταίο δεκαήμερο, πάμε για μια μονομαχία μεταξύ του Νίκου Αρβανιτίδη και του Αλεξ Κάλας. Αμφότεροι επιδόθηκαν τις προηγούμενες μέρες σε ένα αγώνα να εξασφαλίσουν την εύνοια των μελών, πηγαίνοντας ακόμη και πόρτα με… πόρτα. Η πλευρά Αρβανιτίδη αναμένεται να βασίσει την επιχειρηματολογία της στην αγωνιστική αποτυχία που είχε ο Κάλας και τη δική της υπόσχεση ότι ο Αρης σε ένα χρόνο θα παίζει στη Σούπερ Λίγκ. Έχει αποφύγει τις μεγάλες κουβέντες αλλά είναι βέβαιο ότι την πρότασή της σήμερα θα συνοδεύουν και ανακοινώσεις.

Ο Κάλας από την άλλη ποντάρει πολλά στην παρουσίαση που θα κάνει διανθισμένη με βίντεο και διαφάνειες και την ανάλυση μιας πρότασης που θα έχει ως στόχο την ανάκαμψη του Αρη σε όλους τους τομείς και την ταυτόχρονη βιωσιμότητα του ερασιτέχνη. Η πρότασή του πέρα από το οικονομικό θα κάνει λόγο και για την προοπτική δημιουργίας αθλητικού κέντρου στη Θέρμη. 

Το μεγάλο ερωτηματικό και συνάμα ζητούμενο είναι η προσέλευση των οικονομικά τακτοποιημένων μελών που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν. Είναι που είναι λίγα για κάτι τόσο σημαντικό αν δεν προσέρθουν ούτε οι μισοί το αποτέλεσμα κινδυνεύει να εκφυλιστεί.

Πηγή: allaboutaris.com