ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κερδισμένη η Ισπανία στο τελευταίο ματς της Βέροιας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015!

Η Εθνική ομάδα της Ισπανίας ήταν αυτή που πανηγύρισε στον τελευταίο αγώνα που φιλοξένησε η Βέροια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 2015.

Οι «Φούριας Ρόχας» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Ολλανδία αλλά ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση, έστω και ως δεύτεροι, για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Γαλλία.

Οι 2.000 περίπου θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας είδαν ένα όμορφο ματς, με την Ισπανία να είναι ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του 90λέπτου.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς για τους Ίβηρες και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, όταν ο Ασένσιο γύρισε από δεξιά τη μπάλα και ο Μιράνι στην προσπάθειά του να τη διώξει, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του!

Η ισοφάριση για τους Ολλανδούς ήρθε στο 54’ με τον Βαν Άμερσφορτ από τα 11 βήματα, σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μερέ.

Οι Ισπανοί προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για το γκολ που θα τους χάριζε την πρώτη θέση, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν αν και είχαν τις ευκαιρίες.

Στο άλλο ματς του Β’ ομίλου που έγινε στην Κατερίνη, η Ρωσία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γερμανία και κατέκτησε την πρώτη θέση μιας και είχε καλύτερο συντελεστή στην τετραπλή ισοβαθμία!

Η Ρωσία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στον δεύτερο ημιτελικό της Πέμπτης (16/07).