ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μάχη Κάλας - Αρβανιτίδη στον Άρη!

Την Παρασκευή (10/7) ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, με πέντε προτάσεις, εκ των οποίων οι δύο είναι οι πιο σοβαρές.

Ο Ερασιτέχνης Άρης καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του συλλόγου και οι δύο προτάσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή του Άλεξ Κάλας, που θέλει να παραμείνει στα ηνία των «κίτρινων», αλλά και της πλευράς Αρβανιτίδη.

Και οι δύο κατέθεσαν διπλό πλάνο, τόσο για τη Γ’ Εθνική, όσο και για τη Football League, σε περίπτωση ανόδου. Ωστόσο, εκεί που θα κριθούν είναι στο οικονομικό πλάνο, καθώς θα απαιτηθούν άμεσα χρήματα για να «τρέξει» άμεσα ο σχεδιασμός, ανεξάρτητα από την κατηγορία.

Οι άλλες προτάσεις δεν θεωρούνται αξιόλογες από τον ΑΣ Άρης, καθώς ο Γιώργος Γαλανός είχε την ευκαιρία του πέρυσι και δεν την εκμεταλλεύτηκε, ο Ζαμπέτας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ αόριστη είναι η πρόταση ενδιαφέροντος από τον Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Χρόνος πολύς για σκέψη δεν υπάρχει και εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ληφθούν οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.