- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 2304 φορές
Κατέθεσε πρόταση για τον Άρη ο Νίκος Αρβανιτίδης!
Ο Νίκος Αρβανιτίδης κατέθεσε πριν λίγο την πρότασή του για τον ΑΣ Άρης μέσω του νομικού του κ. Κυρκούδη, ο οποίος ως γνωστόν ήταν ο νομικός της ΒΕΡΟΙΑΣ επί Γιώργου Αρβανιτίδη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην κίνηση αυτή συμμετέχουν ακόμη τρεις επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη που ανήκουν στον κύκλο του (Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης, Δημήτρης Ανθουλάκης και Δημήτρης Νάτσης) και θα συνδράμουν θεωρητικά και στο οικονομικό ενώ πόστο στην ομάδα λογικά θα έχουν και άνθρωποι της οικογένειας του Αρη τους οποίους έχει πλησιάσει.
Οι δυο πρώτοι ασχολούνται με τις μεταφορές και ο τρίτος με την επεξεργασία τροφίμων.
Πλέον ο ΑΣ έχει τις προτάσεις, του κ. Κάλας, του κ. Αρβανιτίδη, του κ. Γαλανού, αλλά και του κ. Ζαμπέτα υπό την μορφή ερωτήσεων.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



