ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ζαρκάδας: «Δεν θα υπάρξει ομάδα Α στην κλήρωση»

Ο Βεροιώτης πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρα, Γιώργος Ζαρκάδας, μίλησε στον Sport24 Radio για την εισήγηση της ΕΕΑ να υποβιβαστούν οι «Φαίακες», αλλά και τις κινήσεις που θα κάνει ο σύλλογος για να δικαιωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εισήγηση της ΕΕΑ: »Αυτή η εισήγηση ήταν έκπληξη για μας, παρ' όλα αυτά θεωρούμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, είμαστε 100% νόμιμοι και θεωρούμε ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: »Εδώ και τρεις ημέρες έχουμε αρχίσει προετοιμασία και αυτή την στιγμή υπάρχει η αξιολόγηση του υλικού. Όπως είπα και προηγουμένως, ήταν ένα σοκ η εισήγηση της ΕΕΑ αλλά δεν αλλάζει σε κάτι τον σχεδιασμό μας, υπάρχουν επαφές με κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και συνεχίζουμε το πλάνο μας. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε εξηγήσει την κατάσταση τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στους παίκτες και δεν ανησυχούν».

Αν θα καθυστερήσει η συγκεκριμένη υπόθεση: »Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι δεν θα καθυστερήσει η υπόθεση, καθώς στις 14 Ιουλίου έχουμε κλήρωση και όπως γνωρίζω δεν θα υπάρξει ομάδα Α, αλλά το όνομα της ομάδας».