ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εξελίξεις με τον Αρβανιτίδη στον Άρη!

Στη φάση της τελικής σχηματοποίησης βρίσκεται η πρόταση που είναι εξαιρετικά πιθανό να καταθέσει ως την Παρασκευή το μεσημέρι που εκπνέει η προθεσμία του ερασιτέχνη Άρη, η πλευρά του Γιώργου Αρβανιτίδη.

Οι επαφές είναι αλλεπάλληλες, οι ζυμώσεις το ίδιο, μεταξύ των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν από διάφορα πόστα στο κυοφορούμενο εγχείρημα. Οι δυο πόλοι της προσπάθειας αυτής είναι γνωστός βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας και φυσικά ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ μέσω του γιου του, όπως έχουμε αναφέρει εξαιτίας της ποινής απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του έχει επιβληθεί. 

Αν τελικά συνενωθούν και αποτελέσουν μια κοινή πρόταση θα φανεί σήμερα ή αύριο που θα γίνουν τα καθοριστικά ραντεβού στη Θεσσαλονίκη και θα διαπιστωθεί αν η κεντρική ιδέα αντιπροσωπεύει όλα τα μέρη ενώ θα καθοριστεί και το ύψος οικονομικής συμμετοχής του καθενός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο πρότζεκτ θα συμμετάσχουν υπό προϋποθέσεις και άνθρωποι από την οικογένεια του Αρη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις υποψήφιων προπονητών αλλά και παικτών καθώς εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο Αρης θα αγωνιστεί του χρόνου στη Football League.

Πηγή: allaboutaris.com