ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δυναμικό μπάσιμο Αρβανιτίδη για την διοίκηση του Άρη!!

Έτοιμος για δυναμικό μπάσιμο στα διοικητικά του Αρη είναι ο Νίκος Αρβανιτίδης! Ο γιος του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό όλες τις απαραίτητες επαφές, προκειμένου να διεκδικήσει τα ηνία της αγαπημένης του ομάδας από τη θέση, πια, του διοικητικού της ηγέτη.

Ο Αρβανιτίδης, είναι εδώ και χρόνια μέλος της ΚΜΑ, ενώ την περασμένη Τετάρτη εγγράφηκε στα μητρώα και του ΑΣ Αρη, δείχνοντας αποφασισμένος για το επόμενο βήμα. Η ημερομηνία εγγραφής του δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για την επομένη της λήξης της σύμβασης με τον Κάλας (30/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο νεαρός επιχειρηματίας θα αποστείλει πρόταση στον ΑΣ, μέχρι τις 10 Ιουλίου, όπως προβλέπεται από την ‘’πρόσκληση ενδιαφέροντος’’ που απηύθηνε η ‘’μάνα του συλλόγου’’, περιλαμβάνοντας τόσο τη Γ΄ Εθνική, όσο και τη Football League στα πιθανά ενδεχόμενα.

Εν ολίγοις, παρουσιάζεται διατεθειμένος να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό Αρη σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Θέλει μάλιστα να εμφανιστεί στη γενική συνέλευση και να παρουσιάσει ο ίδιος το πρόγραμμά του στα μέλη του συλλόγου.

Ετσι πέραν του Αλεξ Κάλας, η κούρσα διεκδίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αρη, αποκτά κι άλλον ‘’μνηστήρα’’, ενώ φημολογία, που δεν επιβεβαιώνεται προς στιγμήν, κάνει λόγο και για τρίτο πόλο!