ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θύμισε κάτι από Ελλάδα...

Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της, εντούτοις η εικόνα της ήταν σαφώς πιο μεστή και σοβαρή σε σχέση με αυτή πριν τρία βράδια στο Τορσχάβν με τα Νησιά Φερόε. Η Εθνική μας ομάδα έμεινε στο 0-0 με την Πολωνία στην κατάμεστη "PGE Arena", δείχνοντας θετικά σημάδια στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε πάντως πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Γεωργία.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 40' με τον Μίλικ, ενώ όποτε χρειάστηκε ο Στέφανος Καπίνο, δήλωσε "παρών" με τις επεμβάσεις του στο ματς. Ο Κατσουράνης έκανε πιθανότατα το τελευταίο του ματς με την "γαλανόλευκη" φανέλα, παίζοντας μέχρι το 90' (μπήκε στην θέση του ο Σάμαρης), ενώ ντεμπούτο έκανε στις καθυστερήσεις του ματς ο Βελλίδης, που πρόλαβε να κάνει και μια πολύ καλή επέμβαση.

Πλέον, άπαντες πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη μέρα της Εθνικής, το πως θα μπορέσει να σηκώσει εκ νέου κεφάλι και να πορευτεί σε μονοπάτια επιτυχίας, όπως δηλαδή την προηγούμενη δεκαετία. Το δεδομένο είναι πως οφείλουν όλοι να βρουν ένα συγκεκριμένο πλάνο, πάνω στο οποίο θα πορευτεί η ομάδα για να μπει και πάλι στον ίσιο δρόμο.

Πολωνία (Ναβάλκα): Μπόρουτς (46' Τσέζνι), Τσιόνεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Κομορόφσκι, Μπόρουσιουκ, Λινέτι (60' Μαζίνκσι), Ζιελίνσκι (60' Μιλά), Γκροσίτσκι, Μπλαστσικόβσκι (16' Πέτσκο), Μίλικ (78' Ρίμπους).

Ελλάδα (Μαρκαριάν): Καπίνο (90+2' Βελλίδης), Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος (46' Ταυλαρίδης), Μόρας, Βύντρα, Κατσουράνης (90+2' Σάμαρης), Τζιόλης, Ταχτσίδης, Φούντας (77' Κολοβός), Νίνης (71' Νίνης), Καρέλης (60΄'Μήτρογλου).