ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καραμελίδης: «Θα βρεθεί η χρυσή τομή»

Την άποψή του τόσο επί του νέου αθλητικού νομοσχεδίου όσο και επί των αλλαγών που έγιναν στους πίνακες της διαιτησίας εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης, μιλώντας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της ΕΠΟ για το φιλικό της Εθνικής ομάδας του 2004 με τον ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Ολοι, η ΕΠΟ και ο κ. Υφυπουργός είναι στο πνεύμα να μην φύγει καμιά ομάδα από την Ευρώπη. Να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή» τόνισε αναφερόμενος στο αθλητικό νομοσχέδιο που συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής.

Και πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση για τον λόγο που δεν διαφοροποιήθηκαν οι πίνακες διαιτησίας: «Οι πίνακες από 26 έγιναν 30, επομένως έγιναν αλλαγές και σε παρατηρητές και σε διαιτητές. Η αποχώρηση του Ντάλας και η αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 που έφερε μεγάλο όγκο αγώνων δεν μας άφησαν περιθώρια για περαιτέρω αλλαγές. Στο τέλος της περιόδου θα γίνουν κι άλλες, θα προωθηθούν οι άξιοι από την Β' Εθνική».

Κατέληξε, δε, λέγοντας πως «μόνο όσοι τους έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο δεν θα σφυρίζουν, οι υπόλοιποι δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μην διαιτητεύουν αγώνες».