ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μοίρασαν γκολ και χαρά οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004!

Η Εθνική Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004 μαζεύτηκε και πάλι για φιλανθρωπικό φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου, κι επικράτησε 6-1 στο «ΓΣΠ» σε ένα ματς το οποίο το χάρηκαν τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι φίλαθλοι.

Η Ευρωβουλευτής Κύπρου, Ελένη Θεοχάρους και ο Ευρωβουλευτής – πλέον – Θόδωρος Ζαγοράκης, είχαν την ιδέα για τη διοργάνωση αυτού του φιλικού. Τα έσοδα θα δοθούν στους «Εθελοντές Γιατρούς» και όλα τα μέλη της Εθνικής του 2004 που μας γέμισε υπερηφάνεια στο Euro 2004 ήταν εκεί.

Προπονητής τους και σε αυτό το ματς, ο Ότο Ρεχάγκελ! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα πειράγματα… έδιναν κι έπαιρναν μεταξύ των λαμπρών άσων του παρελθόντος, αλλά και με τους Κυπρίους συναδέλφους τους που οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου θήτευσαν!

Το παιχνίδι είχε διάρκεια 70 λεπτών, και οι θριαμβευτές του 2004 άρχισαν ιδανικά και με τον… συνηθισμένο τρόπο. Ο Άγγελος Χαριστέας άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ήταν αυτός που ισοφάρισε.

Η Ελλάδα έκανε την αντεπίθεσή της στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καραγκούνη και τον Γιαννακόπουλο να σκοράρουν, ενώ στη συνέχεια ο «Stelios» σκόραρε ξανά, όπως και ο Βασίλης Λάκης. Το τελικό 6-1 για την Ελλάδα, διαμόρφωσε ο Παντελής Καφές.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγιώτου, Θεοδότου, Λουκά, Οκκαρίδης, Γεωργίου, Σατσιάς, Χριστοδούλου, Καϊάφας, Εγκωμίτης, Οκκάς, Κωνσταντίνου. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν ως οι αλλαγή και οι Μορφής, Γιασεμάκης, Ελευθερίου, Μιχαήλ, Ηλία, Δασκαλάκης, Λάμπρου, Νεοφύτου, Αριστοκλέους.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης (27' Χαλκιάς), Σεϊταρίδης, Καψής (13' Νταμπίζας), Δέλλας, Φύσσας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Βρύζας (29' Λάκης).