ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Mε 13-1 και... απουσίες για την επέκταση με Nova!

H συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Λίγκας συμφωνούν με την συνέχιση της συνεργασίας με την Νοva για άλλα 2 χρόνια!

Όπως αναμένονταν σχεδόν όλες οι ομάδες της Λίγκας, στην μεσημεριανή συνεδρίαση τάχθηκαν υπέρ της επέκτασης της συνεργασίας με την Νοva για ακόμη δύο χρόνια. Δηλαδή από το 2017 έως το 2019. Από τις 14 ομάδες που ψήφισαν οι 13 είπαν «ναι» και μόνο η Ξάνθη ήταν αρνητική στην συνέχιση.

Ο Παναθηναϊκός απουσίαζε, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα ψήφου, λόγω της εκπροσώπησης από τον Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος τόνισε πως ακόμη κι αν ψήφιζε δεν είχε ξεκαθαρίσει τι θα έκανε. Θυμίζουμε ότι στις συνεδριάσεις του συνεταιρισμού δεν ψηφίζουν πλέον ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα. Φυσικά μετά από αυτή την εξέλιξη παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον το ποια θα είναι η επόμενη... τηλεοπτική μέρα για το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» που δεν συμμετέχουν πλεον σε Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για την Nova και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την μεθεπόμενη σεζόν. Ήδη τα σενάρια τόσο για... στέγη στον ΟΤΕ TV, όσο και στον ΣΚΑΪ, έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Επίσης ερωτηματικό αποτελεί και η στάση του ΠΑΟΚ που για άλλη μια φορά το... παρών-απών δεν ξεκαθάρισε το τοπίο. Πάντως δεν αποκλείεται και ο «Δικέφαλος του Βορρά» την αγωνιστική περίοδο 2017-18 να βρεθεί εκτός Nova.

Από κει και πέρα στην σύσκεψη συζητήθηκε και το αίτημα του Εργοτέλη ώστε να πέσουν μόνο δύο ομάδες στην Football League και να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση! Πάντως απόφαση δεν πάρθηκε, αλλά η διοίκηση της Λίγκας τόνισε προς τους ανθρώπους του Κρητικού συλλόγου ότι θα πρέπει να μιλήσουν με την ΕΠΟ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πηγή: gazzetta.gr