ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βελτιωμένη... αλλά και πάλι δεν νίκησε

Σαφώς καλύτερη από το… έκτρωμα των προηγούμενων αγώνων αλλά και πάλι δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Η Εθνική αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην Ουγγαρία με τους Μαγυάρους και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Σέρζιο Μαρκαριάν έκανε το προφανές σωστό. Παρέταξε μια ομάδα με ανασταλτικές αρετές και αναζήτησε το γκολ στις λίγες ευκαιρίες που ήξερε πως θα δημιουργούσε. Και ο βαθμός ήταν πολύ πάνω από τη βάση για τις αμυντικές μας επιδόσεις, ήταν και πολύ κάτω εποιθετικά καθώς σε 90 λεπτά αγώνα, η εθνική μας ομάδα έγινε ελάχιστα απειλητική καθώς της έλειψε η καλή τελική πάσα και το ταλέντο για να φτάσει στο γκολ.

Ο Τοροσίδης πήρε τις περισσότερες πρωτοβουλίες χωρίς να απειλήσει τον Κίραλι ενώ η Ουγγαρία που και αυτή δεν έδειξε πως διαθέτει κάτι το εξαιρετικό, θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη στα τελευταία λεπτά όταν και έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ με τον Γιούχα και τον Κάνταρ.

Το τελικό 0-0 εξανέμισε τις ελπίδες μας για τις δύο πρώτες θέσεις και πλέον η εθνική καλείται να τα δώσει όλα για να φτάσει στην τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ αλλά και πάλι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίραλι, Φιόλα, Κάνταρ, Γιούχας, Λεάντρο, Τόζερ, Έλεκ (70’ Πίντερ), Γκέρα, Στίμπερ, Σάλαϊ (68’ Νίκολιτς), Τζούτζακ.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Κονέ (77’ Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος (69’ Φορτούνης), Φετφατζίδης (77’ Γιαννιώτας), Αθανασιάδης. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. Ρουμανία 13 (7-1)
2. Βόρεια Ιρλανδία 12 (8-4) 
3. Ουγγαρία 8 (4-3) 
4. Φινλανδία 4 (5-7) 
5. Νησιά Φερόε 3 (2-7) 
6. ΕΛΛΑΔΑ 2 (1-5)