Η Εθνική του Euro 2004 ξανά στο γήπεδο!

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται την Εθνική Ρουμανίας του Γκεόργκι Χάτζι την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στην Τούμπα, για να βοηθήσουν τα παιδιά!

Οι Έλληνες Πρωταθλητές Ευρώπης ξαναφορούν την φανέλα με το Εθνόσημο, και ξαναμπαίνουν στο γήπεδο για να αγωνιστούν, περίπου 9 χρόνια μετά τον θρίαμβο του 2004. Η συλλεκτική Εθνική Euro 2004 κάνει την επανεμφάνισή της την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου θα υποδεχθεί την μεγαλύτερη Εθνική στην ιστορία της Ρουμανίας, την Εθνική του Γκεόργκι Χάτζι ('94-'98) με όλα τα μεγάλα της αστέρια!

Είναι ο σκοπός που παρακινεί και ενώνει ξανά την καλύτερη ομάδα, την καλύτερη παρέα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής 2004 ξαναμπαίνουν στο γήπεδο με διοργανώτρια την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να ενισχύσουν την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων – ΕΛΕΠΑΠ. Είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών της κοινωνικής δράσης που έχει αποφασίσει να αναπτύξει η κορυφαία Εθνική ομάδα όλων των εποχών για να βοηθήσει τους Έλληνες σε μια εποχή που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις σε αυτή την προσπάθεια, ακόμη και αν δεν μπορείς να βρεθείς την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας για να δεις και να χειροκροτήσεις ξανά την αγαπημένη σου Εθνική ομάδα. Μπορείς να αγοράσεις ένα εισιτήριο (τιμή 2 ευρώ) από ένα κατάστημα “Γερμανός” από το απόγευμα της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα, για να βοηθήσεις να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα παιδιά που έχουν μείνει αβοήθητα.

Ο φιλικός αγώνας της Εθνικής του Euro 2004 με την Ρουμανία του Χάτζι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.

Πηγή: onsports.gr