ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ήττα - αποκλεισμός για τα κορίτσια της Αγ. Βαρβάρας στα Τρίκαλα

Ηττήθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στον εκτός έδρας αγώνα το απόγευμα της Κυριακής 8/3/2015, από την αντίστοιχη ομάδα  των Τρικάλων με σκορ 4-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου γυναικείων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου Α ´και Β´ εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα παρατάχθηκε με αλλαγές στη σύνθεση της και δόθηκε ευκαιρία να αγωνιστούν όλες οι αθλήτριες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πρωτοβουλία της γηπεδούχου ομάδας και στο 10' έφυγε μόνη η Μπαρμπόζα σε τετ-α-τετ, αλλά απέκρουσε θεαματικά η Ψωμιάδου, αποδέκτης της μπάλας έγινε η Γιαννούλα και με πλασέ έκανε το 1 - 0. Η ομάδα των Τρικάλων πίεσε ψηλά και στο 15' στο σουτ της Μπαρμπόζα, από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια στο 18' στο δυνατό σουτ της Κορδέλα, μέσα από την περιοχή, απέκρουσε η Ψωμιάδου και στην επαναφορά το σουτ της Γιαννούλα, απέκρουσε για δεύτερη φορά πάλι σωτήρια η Ψωμιάδου. Πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα στο 20' στη σέντρα της Ντούσκα από πλάγια θέση, προς τη μικρή περιοχή, μπλόκαρε την τελευταία στιγμή η Χαρακοπούλου, πριν η μπάλα φτάσει στην αφύλαχτη Παπαδοπούλου.

Στο 37' έφυγε μόνη στην επίθεση η Καρπούζα και στο δυνατό σουτ που δοκίμασε, μπλόκαρε θεαματικά η Ψωμιάδου. Οι γηπεδούχες κατάφεραν στο 45' να διπλασιάσουν τα τέρματα με πλασέ της Καρπούζα, μέσα από την περιοχή.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με πρωτοβουλία των Τρικάλων και στο 47' στο ψιλοκρεμαστό σουτ που δοκίμασε η Γιαννούλα απέκρουσε σωτηρία η Ψωμιάδου σε κόρνερ. Στο 52' δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή της Γιουβρή, απέκρουσε θεαματικά πάλι η Ψωμιάδου σε κόρνερ. Μετά τη συνεχή πίεση των γηπεδούχων η ομάδα του Αστέρα βγήκε μπροστά και στο 66' το δυνατό σουτ που δοκίμασε η  Κιουτάχιαλη από πλάγια θέση, έξω από την περιοχη, η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στη συνέχεια  γηπεδούχες κέρδισαν φάουλ, έξω από την περιοχή . Την εκτέλεση ανέλαβε η Μπαρμπόζα και στην απευθείας εκτέλεση απέκρουσε προς στιγμή η Ψωμιάδου, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μπήκε στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα 3 τερμάτων. Η διαφορά των 3 τερμάτων δεν επηρέασε τις φιλοξενούμενες που έβγαιναν συνεχώς σε αντεπιθέσεις και στο 73' στο σουτ της Κιουτάχιαλη, έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Συνέχεια με τη Μουρατίδου στο 87' με δυνατό σουτ από πλάγια θέση αλλά απέκρουσαν οι  αμυντικές σε κόρνερ.

Η επιθετική πρωτοβουλία του Αστέρα συνεχίστηκε και στο 88' δυνατή προβολή της Κωνσταντινίδου, απέκρουσε η τερματοφύλακας των γηπεδούχων σε κόρνερ. Πριν τη λήξη του αγώνα, στο 90', έφυγε μόνη στην αντεπίθεση, μετά απο γέμισμα, η Ντόκου και με πλασέ έκανε το τελικό 4 - 0.


Οι αλλαγές στη σύνθεση του Αστέρα, λόγω των τραυματισμών, στοίχησαν στην απόδοση της ομάδας και με τη μέτρια εμφάνιση τους γνώρισαν την ήττα.
 
ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (Γιώργος Λουλές): Χαρακοπούλου (70' Τσιάντα), Κορδέλα (λτρ. 22' Μπλούτσου), Χύμα, Τζιώρα, Ντόκου, Μπαρμπόζα, Λουλέ, Γιαννούλα, Καρπούζα, Λαγούδη (50' Τσιούλη), Γιουβρή.
 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Ψωμιάδου, Στρίμπα, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Ζουμπουλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Δεληγιαννίδου, Κασιανίδου (66'  Ιντζεβίδου), Πιστοφίδου.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Βάιος Τσιτσανούδης με βοηθούς την κ. Δήμητρα Τσακνάκη και την κ. Ευαγγελία Δεληγιάννη, από το σύνδεσμο Λάρισας.